自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

despingu 發表於 18-9-21 15:37
聖人小三

水晶宮

回覆 elysemama 的帖子

咪係lor,講咩有情有義吖,笑死人。

子爵府

幸福花 發表於 18-9-21 16:27
有奶就娘!現今青年人,你幫到佢就當你娘!

係喎 幾多個為層樓反目 霸野!

子爵府

Jane1983 發表於 18-9-21 16:38
呢d女人,一换頭唔攬住第二個男人?亞伯坐一世監,咁有情義,一路幫佢照顧仔女,一路等佢出來吖。
...

咪係 放長雙眼睇佢咁落力做戲做到幾時

大宅

appledai 發表於 18-9-21 15:11
真是不敢相信,現在的小三不得了。我是個阿媽真是死不瞑目。明明知道人家有家4個仔女都痴過去,真是有情。 ...

個男人剛剛先正式入去踎,咁快講有情有義,真係用自己錢養大人地三個成材先定論.

水晶宮

回覆 bobo88hk 的帖子

如果上訴無望,即刻鬆人啦。老公係佢專業的人妻要注意,佢分分鐘又出來搵食。
佢喊晒,扮難道愛有罪,呢樣果樣,可能男人會受ga。

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有情有義? 說笑吧!唔係佢有份介入人地家庭去破壞,呢個慘劇都可能唔會發生,男人一定係係賤,但佢會係好人? 可唔可以唔好扭曲道德! 就算佢有都係佢應份去負既責任。

珍珠宮

回覆樓主:

感情係冇對錯的

男爵府

回覆樓主

呢類帖夠了吧

跟本無人知,個個花生友

男爵府

其實小三拉攏人啲仔女有幾難,唔洗教,各方面縱容包庇就得。親生媽媽唔同,有責任教好仔女,反而容易被仔女當壞人吧!

珊瑚宮

畀面勳章

uhtcl2006 發表於 18-9-21 16:23
三個仔女係咪中左降?
就算同亞媽幾唔啱, 幾唔鍾意個亞媽, 都無可能認賊作母囉, 重可以比個賤人登堂入室?
個 ...

完全同意

珊瑚宮

畀面勳章

tttt709394 發表於 18-9-21 18:46
其實小三拉攏人啲仔女有幾難,唔洗教,各方面縱容包庇就得。親生媽媽唔同,有責任教好仔女,反而容易被仔女 ...

無錯,繼母 / 二奶只需縱容包庇已經可以做好人!

侯爵府

saming999 發表於 18-9-21 16:19
其實真係好冇陰功,為個老公生咗四件,生嘅時候十級痛,之後仆心仆命,做咁多嘢,細個要餵奶,大個要湊返學 ...

我都覺得係
個阿媽真係

公爵府

回覆樓主:

真系多餘,個男人無錢,你睇下有無情
仲有,最衰系個男人,同老婆無感情咪分身家離婚咯,又拎一大堆借口唔離,然後又數臭老婆,仲殺咗老婆,抵佢有今日

伯爵府

2018復活節勳章

tester5 發表於 18-9-21 16:31
未必有情有義,但也未必是十惡不赦。
如果小三有罪,差人己經拉左佢吧,香港是無罪論的,小三仍可以算是無 ...

妳就是Shara Lee ?

男爵府

hanangah 發表於 18-9-21 18:02
個男人剛剛先正式入去踎,咁快講有情有義,真係用自己錢養大人地三個成材先定論.
...

我覺得小三古唔會輕易就走左去不理d小朋友。
佢處心積慮咁多年,加上,以佢咁高學歷的人是一定是好勝的,不會甘心的。相反,佢會去繼續照顧小朋友,證明比人(尤其金山阿伯)睇,她是比許太更好,更能做一個好媽媽。
最要要的是,依家的財產是會比幾個仔女分的。佢一直留係佢地身邊,一定冇蝕底。
個阿伯又會上訴,佢的狐狸尾巴又怎會甘快露出來呀!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

一隻手掌拍唔響
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-21 19:31
一隻手掌拍唔響

引狐入室

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 18-9-21 19:36
引狐入室

老生常談又係嗰句,唔自愛,冇人救到佢
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

畀面勳章

個男人以為d錢全是佢自己?當老婆係乜
佢老婆生4個仲要照顧佢地, 等仔大女大就比人殺左
福都冇得享了!也剝奪了子女的母愛!
三子女竟然仲可以同二奶好好相處

首頁

尾頁

跳至