三日先有一次poopoo

yeeeeeeee
|
呢一輪都係三日先一次poopoo, 算唔算正常?
xxphilxx
|
3日有D耐...有冇按肚仔呀?
Carman0325
|
回覆 xxphilxx 的帖子

可以按肚仔??
FifiYeung_FB
|
yeeeeeeee 發表於 18-9-21 16:30

食益生菌
hamsterma
|
yeeeeeeee 發表於 18-9-21 16:30

試下幫佢按下肚仔
agneau
|
你自己定係個B?
ilikepanda
|
我日日都有得去,但是去得好辛苦,唯有多吃蔬果來紓緩。
JD930    發表於 18-9-27 16:59
haha748494
|
系BB定大人?
yeeeeeeee
|
係呀B呀,琴日岩岩都去左,但今日都仲未有...唔知會唔會又要過多日先有
ireleu
|
間唔中一次半次都叫正常, 但經常就可能有d問題, 有冇試過按肚仔或者試下轉奶粉啦
yw710
|
yeeeeeeee 發表於 18-9-24 11:53
係呀B呀,琴日岩岩都去左,但今日都仲未有...唔知會唔會又要過多日先有

係食人奶定奶粉?如果人奶,無都唔出奇,即係吸收得好,有d BB成個星期都唔駛去架~~~
卡莉
|
我bb細個都係2-3日先去一次。但佢poopoo時又唔辛苦 poo睇落又靚。都冇特別處理 keep住留意
tlwuwu
|
我bb就食illuma organic, 都keep到1~2日一次便便, 無咩試過3日, 可能真係有d問題
leecting
|
3日真係耐左D,便便硬唔硬?如果都係軟身/稀既話,其實係吸收得好,3日一次都OK既
tsellen
|
平時有冇比水佢飲? 試下比d水佢飲可能會好d
RubyYu07
|
便便正常嗎?bb屙既時候會唔會覺得好辛苦谷到面都紅?
heidisooo
|
如果無谷住谷住都OK既,但最好就一日一次啦
JD930
|
ilikepanda 發表於 18-9-22 09:29
我日日都有得去,但是去得好辛苦,唯有多吃蔬果來紓緩。

hoimin
|

BB幾大呀?我囡21個月 開始識忍
近排有便秘問題 最嚴重一星期一次
之後食左紅肉火龍果 飲左鮮榨橙汁 第二日即刻屙到

puilili
|
回覆 yeeeeeeee 的帖子

小朋友幾大?