使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

為什麼討論區的標題頁面字體變細了?內容字體沒變,標題頁面字體很細!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 至尊種植勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 7周年華麗國民 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 魅力王子 魅力公主 遊學勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 月餅勳章 2016畫展勳章

您好,請提供
-手機型號
-手機作業系統版本
-BK app 版本
-出現問題的截圖
謝謝

男爵府

王國執事 發表於 18-9-24 11:36
您好,請提供
-手機型號
-手機作業系統版本

ipad pro ios

男爵府

原本的字體已set中size,內容的字體正確,但標題變了好細

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

晴寶寶 發表於 18-9-24 16:54
ipad pro ios

請問iPad的 iOS 版本是甚麼?此問題大概從何時開始出現?

謝謝!

男爵府

國務專員 發表於 18-9-24 16:56
請問iPad的 iOS 版本是甚麼?此問題大概從何時開始出現?

謝謝!

ios 12.0, 由BK轉新版便開始是這樣了

大宅

晴寶寶 發表於 18-9-21 18:25
為什麼討論區的標題頁面字體變細了?內容字體沒變,標題頁面字體很細!
...

我都發覺標題字太細,眼睛睇得辛苦。利申 用iPhone x

男爵府

Crystal3524 發表於 18-9-27 13:38

係呀睇得好辛苦,到而家都未改善,連公仔都出唔到

伯爵府

剛剛更新,又係標題字體太細,睇得好辛苦

iPhone X
BB你來咗啦?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Crystal3524 發表於 18-9-27 13:38

你好,請問手機作業系統 ios 是什麼版本 ? 是不是由 bk ios app 3.8.4 更新至 3.8.5,才出現主題頁標題變細的問題 ? 或是 3.8.4 的字號也是偏細 ?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Mrs·Cheung 發表於 18-9-28 01:02
剛剛更新,又係標題字體太細,睇得好辛苦

iPhone X
你好,請問手機作業系統 ios 是什麼版本 ? 謝謝 !

伯爵府

特派員 發表於 18-9-28 09:13
你好,請問手機作業系統 ios 是什麼版本 ? 謝謝 !

iOS 11.4
BB你來咗啦?

管理員

晴寶寶 發表於 18-9-24 17:56
ios 12.0, 由BK轉新版便開始是這樣了

你好,想再確認以下資料
- 使用 IPad pro
- 系統作業 ios 12.0
- 使用 bk ios app 3.8.5 版本
- app內設置為中號字型
- 主題頁標題字號變細
- 內容頁內容字號正常

請問是否由 3.8.4 更新至 3.8.5 後,出現字號變細的問題 ? 除主題頁外,其他頁面有沒有問題?

謝謝 !

管理員

Mrs·Cheung 發表於 18-9-28 09:20
iOS 11.4
你好,請問是不是由 bk ios app 3.8.4 更新至 3.8.5,才出現主題頁標題變細的問題 ? 或是 3.8.4 的字號也是偏細 ?

男爵府

特派員 發表於 18-9-28 14:48
你好,想再確認以下資料
- 使用 IPad pro
- 系統作業 ios 12.0

係呀,同埋剛發現原來公仔都出唔到

首頁

尾頁

跳至