黑店 Shopping TaiTai 靚太全球掃

Babymissu
|
黑店 Shopping TaiTai 靚太全球掃 厄人錢
JD930    發表於 18-10-3 12:18
Paulline2009
|
回覆 Babymissu 的帖子

我都有訂過嘢, 冇事喎
Monstercouple
|
Babymissu 發表於 18-9-21 18:57

點呃法?
appleyuen
|
點呃法?
ching1972
|
Paulline2009 發表於 18-9-21 19:06
回覆 Babymissu 的帖子

我都有訂過嘢, 冇事喎

X2,訂過兩次,唔覺有問題
dasy
|
點呃法?無前文又無後文...就話人地呃你?
333s    發表於 18-9-24 17:21
monchichi718
|
我都訂過幾次,無事喎,點呃法呢?
Monstercouple
|

樓主潛左水!
Babymissu
|
話說包郵包順豐, 點知去到拎係要俾運費, 等到過埋中秋國慶紅假, 該店仲係已讀不回
ahyee322
|
Babymissu 發表於 18-10-2 21:28
話說包郵包順豐, 點知去到拎係要俾運費, 等到過埋中秋國慶紅假, 該店仲係已讀不回
...

我都訂過幾次無問題,不如試下打電話/email佢地

JD930
|
...

仲有冇其他方法搵到佢哋
WKTW
|
呢間個店主最愛曬命又拍廣告

CACALEE1110
|

應該吾會既,我見好多人係佢到買野
可能多人覆吾切
不過而家我係buyup買左朱古力同羽絨被
佢個邊吾洗等太耐,cut 單後兩星期到收貨
靜太個邊通常等好耐
Ashleycorina
|
...

你最後點呀?
我收到貨但唔齊呀,email , inbox 都已讀不回呀,仲有乜方法聯絡佢地呀?
|

我同你一樣,又話免運費,但去到要俾錢又寄少左貨,同佢講又話唔明
再問佢未收到d貨呢,佢又一直已讀不回,點算好呢?

ty2hk
|
點呃法呀?
Babymissu
|
Ashleycorina 發表於 18-10-24 18:29
我同你一樣,又話免收費,去到要俾錢又寄少左貨,同佢講又話唔明
再問佢未收到d貨呢, ...

搵左幾次, 有一次覆話星期一同事跟進, 之後又無左回事. 我都廢事再問...我嗰排一次過落左2張單, 第2張遲左一個月, 今日啱啱收到SF訊息. 第1張收左運費, 唔想再糾纏...唯有以後唔幫襯!
|
Babymissu 發表於 18-10-24 20:55
搵左幾次, 有一次覆話星期一同事跟進, 之後又無左回事. 我都廢事再問...我嗰排一次過落左2張單, 第2張遲左 ...

我其實同你一樣,我一個星期內兩張單,話最遲10月到,我今個星期至收到第一張單,但原來收左運費同少左貨,我影曬相啦,佢話要再覆,但無覆,$2x運費我可以算,但d貨望佢忙完下星期覆下我。
係,我唔會再買
ccbbchai
|
9月20日訂5件貨到而加都唔發, 一味話下星期發, 一直拖到而加11月2 一件都無發...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ccbbchai
|
呢間真係黑店, 又唔發貨又唔退款...唔駛止意我再幫親佢