自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

丑屌絲點解?

其實佢地係漁翁撒網啫,唔使諗咁多。我慣左,初頭都好似你咁諗,做咩咁多呢d搵我架。根本佢地係同一個hi,send 一百幾百人睇下邊個中,佢地先唔得閒逐個睇,評估完邊個有潛質先send.

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

p_o_m_a_n 發表於 18-9-21 23:16
我都試過,唔好玩嘅,潛左水

想玩,要扮近來輸死,問佢有什麼好介紹?
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

gglc 發表於 18-9-21 23:18
丑屌絲點解?

其實佢地係漁翁撒網啫,唔使諗咁多。我慣左,初頭都好似你咁諗,做咩咁多呢d搵我架。根本佢 ...

丑屌絲唔知點解~

佢哋漁翁撒網,這個我當然知的,否則大家邊有得入埋笑下~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

寶石宮

2023年兔年勳章

gglc 發表於 18-9-21 23:18
丑屌絲點解?

其實佢地係漁翁撒網啫,唔使諗咁多。我慣左,初頭都好似你咁諗,做咩咁多呢d搵我架。根本佢 ...

高富帥相反

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

……

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

朋友話呢d wechat谷d人好露骨架, 明刀明槍食散餐!
放下自在

男爵府

Poyau 發表於 18-9-21 23:27
高富帥相反

第一次聽,長知識了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

p_o_m_a_n 發表於 18-9-21 23:16
我都試過,唔好玩嘅,潛左水

神回
good job
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

回覆樓主:

你set唔俾陌生人加咪得囉

寶石宮

cattz288 發表於 18-9-21 23:32
朋友話呢d wechat谷d人好露骨架, 明刀明槍食散餐!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-21 23:39
我收過。
sp???
Do you want to do something romantic??

原來女性,收D又唔同喎~

買基金真係好傷

寶石宮

大力大力 發表於 18-9-21 23:41
原來女性,收D又唔同喎~

我cut咗wechat啦。

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

請於上圖找亮點

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-21 23:39
我收過。
sp???
Do you want to do something romantic??

係喎!不過佢係join國內谷, 都係咁露骨 嚇到佢即刻話無興趣!
放下自在

寶石宮

cattz288 發表於 18-9-21 23:46
係喎!不過佢係join國內谷, 都係咁露骨 嚇到佢即刻話無興趣!
...

而家cut咗唔使煩

寶石宮

jutau 發表於 18-9-21 23:46
請於上圖找亮點

……

象牙宮

crystal媽咪 發表於 18-9-21 23:49
有分國內定香港咩?我又唔知喎, 而家cut咗唔使煩

好似係佢join左唔同既朋友圈
放下自在

寶石宮

cattz288 發表於 18-9-21 23:56
好似係佢join左唔同既朋友圈

唔識玩

水晶宮

大力大力 發表於 18-9-21 22:37

你話你先係玩倫敦金 果個

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-21 23:56

……

因為那日報紙報導香港警方破了 wechart 有金融騙案,所以轉了給他們/她們~

首頁

尾頁

跳至