我身後的陶斯 내 뒤에 테리우스 My Secret, Terrius 蘇志燮

jutau
|

《我身後的陶斯》(韓語 :내 뒤에 테리우스,英語:My Secret, Terrius),為韓國 MBC 於2018年9月27日播出的水木連續劇 ,由蘇志燮 及鄭仁仙 主演,全劇由《購物王路易 》的吳智英作家執筆,《來了!張寶利 》、《自體發光辦公室 》的朴尚勳 導演執導。劇情講述有些固執的大媽高愛琳和神秘的鄰家男人金本之間的浪漫喜劇。蘇志燮在劇中飾演傳聞中的國情院情報員金本,在他的幫助下揭露了高愛琳丈夫突然失蹤背後的巨大陰謀,「陶斯」便是金本之前的代號…

我嘅大蘇啊!佢呢套戲內又型又可愛, 最鍾意睇佢同小朋友互動!

睇完池晟再睇蘇志燮再睇玄彬, 今年下半年我眼食晒冰淇淋,真開心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
bb2
|
有興趣
jutau
|
睇佢同細路仔玩煮飯仔我就覺得佢好可愛!
jutau
|
購物王路易我之前都有睇,我覺得好好睇
希望呢套都一樣
amychoi
|
jutau 發表於 18-9-21 22:43
《我身後的陶斯》(韓語 :내 뒤에 테리우스,英語:My Secret Terrius),為韓國 MBC 於2018年9月27日播出 ...

終於等到睇so so跟播劇啦!
jutau
|
amychoi 發表於 18-9-22 07:06
終於等到睇so so跟播劇啦!

熱熾期待!
chisinmimi
|
睇預告已經尖叫了!型到呢
2heiBBmama
|
好期待
fanny590
|

有蘇叔一定要跟播睇
Iris-Lo
|
呢套睇預告感覺蘇蘇狀態好好,好fit, 唔似拍My Venus 個樣成日都好疲倦、好殘,好期待
folloni
|
捧場
bb2
|
倒数ing
amychoi
|
bb2 發表於 18-9-26 15:47
倒数ing

明朝返工上巴士即睇
bb2
|
amychoi 發表於 18-9-26 16:33
明朝返工上巴士即睇

唔係聽晚先播咩
fanny590
|
amychoi 發表於 18-9-26 16:33
明朝返工上巴士即睇

呢套係水木劇, 但今晚唔播, 明晚先播呀, 明晚做4集(30分鐘一集)
amychoi
|
fanny590 發表於 18-9-26 17:02
呢套係水木劇, 但今晚唔播, 明晚先播呀, 明晚做4集(30分鐘一集)

Oh no! 明朝無劇睇
偵探又停播, 得馬成播
amychoi
|
bb2 發表於 18-9-26 16:58
唔係聽晚先播咩

原來今晚停播, 明晚一次過播4集
bb2
|
amychoi 發表於 18-9-26 17:05
原來今晚停播, 明晚一次過播4集

mysterious22