((急!!))我而家19W,無啦啦失禁咁流水

kanaxka
|
各位,我而家19w,岩岩去完廁所返上床,下面無啦啦失禁咁流透明水出黎,唔算好多,約1/4手掌心咁多,我洗唔洗入醫院呢?有冇問題呢?
chu_chu_zone
|
入急症睇下吧
o_oblue_girl
|
即刻去急症!
chowmmattmama
|
如果無色無味即刻Call白車入急症,你要平訓唔好郁!
kanaxka
|
我已經到左急症喇,唔該各位🙏🏻🙏🏻
JD930
|
kanaxka 發表於 18-9-21 23:54

小驚
|
祝福你
Sw55
|
希望樓主無事啦
小B1018
|
kanaxka 發表於 18-9-21 23:23
各位,我而家19w,岩岩去完廁所返上床,下面無啦啦失禁咁流透明水出黎,唔算好多,約1/4手掌心咁多,我洗唔 ...

見左醫生未?醫生點講?
pearluffy
|
加油呀!希望你同bb都平安!
whyuhitme
|
kanaxka 發表於 18-9-21 23:54

希望你只係尿滲啦⋯⋯
RubyYu07
|
要睇急症啊!樓主!唔知係咪羊水
chujailovemama
|
祝福樓主(emoji)(emoji)
kanaxka
|
尋晚醫生幫我照超聲波話冇穿胎水,聽bb心跳都冇事,之後抽血驗尿同做柏士抹片,話兩三星期可能會有結果,醫生話有d大肚婆會有呢個情況,但講唔倒原因比我知.....我而家屋企抖緊,如果再有要再入院。
應該唔係尿黎,因為我係廁所痾完先返入房......
多謝各位關心
freshrose
|
kanaxka 發表於 18-9-22 22:38
尋晚醫生幫我照超聲波話冇穿胎水,聽bb心跳都冇事,之後抽血驗尿同做柏士抹片,話兩三星期可能會有結果,醫 ...

你係滲尿,因為bb開始大壓住膀胱,你去完toilet 去唔清,就會有咁的情況,我成個孕期試過兩次,之後每次去完vv 之後再坐多一陣就無發生過
阿隨
|
kanaxka 發表於 18-9-22 22:38
尋晚醫生幫我照超聲波話冇穿胎水,聽bb心跳都冇事,之後抽血驗尿同做柏士抹片,話兩三星期可能會有結果,醫 ...

如果太擔心,買定ph 試紙看門口,好似羊水同尿ph 唔同。
唔對路就急症,寧願辛苦等好過自己驚,上次我沖完涼滲水都即刻去急症,好彩話係分泌喎。但有時鬼識分咩,寧願過份緊張好過。
hamsterma
|
kanaxka 發表於 18-9-21 23:23
各位,我而家19w,岩岩去完廁所返上床,下面無啦啦失禁咁流透明水出黎,唔算好多,約1/4手掌心咁多,我洗唔 ...

去睇急診,起碼知道乜嘢事
haha748494
|
流水就要睇醫生喇,