有無人六個半月仲嘔。。

Kakababeeeee
|
唉:-(已經25w,呢幾日晚晚都嘔,之前已經嘔左四個月啦,醫生叫我食少d,我已經五敢食好多野了,好辛苦好灰啊。。。。。。
sin1009
|
Kakababeeeee 發表於 18-9-21 23:54
唉:-(已經25w,呢幾日晚晚都嘔,之前已經嘔左四個月啦,醫生叫我食少d,我已經五敢食好多野了,好辛苦好灰 ...

我都係廿五週 懷孕咁耐無嘔既日子唔多過十日
我試過好多方法都無用 嘔到習慣左
所以我就想食乜就食乜 還掂都嘔 過下口癮(emoji)
係比其他人陀得辛苦嫁啦 自己要睇開啲
唔好諗咁多啦

musiccisum
|
Kakababeeeee 發表於 18-9-21 23:54
唉:-(已經25w,呢幾日晚晚都嘔,之前已經嘔左四個月啦,醫生叫我食少d,我已經五敢食好多野了,好辛苦好灰 ...

上胎我嘔到生嗰日
hamsterma
|

每個人嘅身體狀況唔一樣嘅
whyuhitme
|

我都係呀,呢排仲嘔埋黃膽水添,我而家26週3,成日心跳好快,手痺腳又抽筋!你地有無呀?
RubyYu07
|
聽講有DJM嘔到臨生前,希望你唔係啦
Ballz
|
我宜家38w la, 仲有嘔緊,通常夜晚會嘔。有時嘔得出,有時嘔唔出。
常綠葉
|
我係嘔到生,陣痛時嘔左6-7次,生前1-2小時重嘔緊
我要做媽媽
|
陰公豬,希望你到下週就唔嘔喇
CHANYINTING
|
我都係,醫生話係黃體素過多,身體唔適應,所以一直嘔
自從見肚壓住後,每次嘔又會漏尿,比其他孕婦更辛苦
haha748494
|
系吖,陀B就少食多餐。
木子云
|
我5個幾月時仲有反胃,嘔
tpcmela
|

我嘔到生前2日
yin媽
|
Ballz 發表於 18-9-22 17:19
我宜家38w la, 仲有嘔緊,通常夜晚會嘔。有時嘔得出,有時嘔唔出。

我又係一到夜晚胃就唔舒服 跟住就嘔 我都驚嘔到生