坐巴士,對面亞叔咁坐,可以話佢嘛?

Tabby816
|
佢一坐底我對面,就伸長隻腳踏住我腳旁邊的車輪斜位,然後不停 UN 腳兼講電話,其他人入唔到窗口位坐,同埋佢不停 Un, 掂到我小腿。後來我自己走左去前面位,佢就即刻坐左我個位了。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mike89
|
呢d我日日返工遇得多 佢要擘大伸腳過黎冇問題 我撓腳隊中間,睇下邊個驚邊個,肯定佢縮都縮唔切
wcpcelia    發表於 18-9-23 16:45
kavenzou
|
mike89 發表於 18-9-22 00:47
呢d我日日返工遇得多 佢要擘大伸腳過黎冇問題 我撓腳隊中間,睇下邊個驚邊個,肯定佢 ...

Tabby816
|
呢d我日日返工遇得多 佢要擘大伸腳過黎冇問題 我撓腳隊中間,睇下邊個驚邊個,肯定佢 ...

係喎點解我唔撓腳哩?明天再遇到,我就撓腳!!!
mike89
|
Tabby816 發表於 18-9-22 00:52
係喎點解我唔撓腳哩?明天再遇到,我就撓腳!!!

加油,小心巴士急停
Jennyyuen    發表於 18-9-22 12:01
szeszes
|
撓腳放中間,仲要著對尖頭鞋,睇下邊個驚 d
StrawberryLove
|
szeszes 發表於 18-9-22 01:03

加窩釘please
baby_lover
|
StrawberryLove 發表於 18-9-22 01:18
加窩釘please

Nicole-hui88
|

蹺腳之後仲要UN下UN下咁,佢應該仲驚
cherrieleung722
|

好辦法
tsung
|
StrawberryLove 發表於 18-9-22 01:18
加窩釘please

tkop
|

點解
bb2
|

MM2H
|

男人最痛
bobomia
|

Poyau
|

Poyau
|
MM2H 發表於 18-9-22 11:52
男人最痛

煞車借勢......
tansyneko
|

cyy1121
|
其實呢啲事成日發生 大膽啲嘅都灰出聲 但係好慫例如我咁 就選擇忍...
greenpea
|
Nicole-hui88 發表於 18-9-22 07:42
蹺腳之後仲要UN下UN下咁,佢應該仲驚