自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

呢個會唔會係selling point? Photo Ticket.?戲院有部機整,韓國都興可以用app整完,用返自己喜歡的相,套電影的圖,風景圖...費用我冇記錯好似好平1000won到。因為呢間戲院會在香港營業,唔知有冇呢樣photo ticket可以留念。

韓國某些戲院剛剛有’Moms with Movie’ 係日頭場、燈光會校光一點,音響係細d. 咁媽咪可以帶埋bb,小朋友去睇。應該都係target full time moms. 都幾好。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

MagDog 發表於 18-9-22 01:22
呢個會唔會係selling point? Photo Ticket.?戲院有部機整,韓國都興可以用app整完,用返自己喜歡的相,套電 ...

香港已經唔算多人睇戲,我估專做媽媽會難d

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

⋯⋯⋯⋯

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我作為媽媽,真心講,去戲院睇戲想享受下音響,或獨有時間,如果要帶住年幼,根本無可能專心睇戲,特別有部分電影真係要由頭專注到尾

翡翠宮

Angelice-BeBe 發表於 18-9-22 09:34
我作為媽媽,真心講,去戲院睇戲想享受下音響,或獨有時間,如果要帶住年幼,根本無可能專心睇戲,特別有部 ...

佢地都係暫時試下。一個月最尾個星期閒日有一日,一場早場,比d全職媽咪帶小b去睇,大小小的都上幼稚園返緊學時候。因為韓國冇傭人姐姐。所以唔知效果會點?

翡翠宮

good_pig 發表於 18-9-22 09:17
香港已經唔算多人睇戲,我估專做媽媽會難d

都係,香港入場睇戲人唔算多。

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

不了,唔想儲雜物

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

服務都幾貼心

翡翠宮

tsung 發表於 18-9-22 09:56
服務都幾貼心

我鍾意photo tickets. 以前我hubby有儲起飛尾。如果係photo tickets 都幾好。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

MagDog 發表於 18-9-22 10:05
我鍾意photo tickets. 以前我hubby有儲起飛尾。如果係photo tickets 都幾好。

留為紀念

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

情侶會喜歡這些photo ticket, 我就無興趣了!!

侯爵府

MagDog 發表於 18-9-22 10:05

拍拖期我都有儲票尾,以前娛樂節目不豐富,看電影是拍拖的最常節目

侯爵府

MagDog 發表於 18-9-22 01:22
呢個會唔會係selling point? Photo Ticket.?戲院有部機整,韓國都興可以用app整完,用返自己喜歡的相,套電 ...

題外話,中間果套,剛好昨晚在Nxw睇完,劇情一段,但男女主角靚仔靚女,睇完心情愉快。

翡翠宮

smiletigger 發表於 18-9-22 12:12
題外話,中間果套,剛好昨晚在Nxw睇完,劇情一段,但男女主角靚仔靚女,睇完心情愉快。
...

戀愛的溫度,係呀唔係太hit. 但都okay

侯爵府

MagDog 發表於 18-9-22 12:14
戀愛的溫度,係呀唔係太hit. 但都okay

nxw個譯名好似係男神貴姓/定係貴性,我無仔細睇個名。反而睇完想知男女主角咩名。

翡翠宮

tung0409 發表於 18-9-22 11:58
拍拖期我都有儲票尾,以前娛樂節目不豐富,看電影是拍拖的最常節目

我個年代係人手畫飛,摵出來的。

珍珠宮

回覆樓主:

荃灣都開左間兒童戲院

btw 在職媽都可以帶小朋友去睇戲,唔至全職媽。

侯爵府

MagDog 發表於 18-9-22 12:18
我個年代係人手畫飛,摵出來的。

我都有這體驗,以前在尖東華懋戲院,或旺角豪華戲院睇戲,都是劃位摵飛

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我想睇場戲,其他唔使啦。

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

鍾意可以留為紀念

首頁

尾頁

跳至