瞓教時呼吸困難.你地會查/聞 d 咩

kwingsing
|
懷孕13周,之前胸口悶,難呼吸 一直揸薄何膏才瞓得著,但突然心血來潮上網一查 原來薄何膏內有橝腦 and xxxxxx不建議使用 ,白水油 又話唔好!
請問大家經驗有咩建議?
cpycpyhelen
|
kwingsing 發表於 18-9-22 02:34
懷孕13周,之前胸口悶,難呼吸 一直揸薄何膏才瞓得著,但突然心血來潮上網一查 原來薄何膏內有橝腦 and xxx ...

你有冇著有鋼圈既bra呀,有最好唔好著啦⋯⋯
mcdull_0000
|
懷孕13周,之前胸口悶,難呼吸 一直揸薄何膏才瞓得著,但突然心血來潮上網一查 原來薄何膏內有橝腦 and xxx ...

你會否貧血呀?我之前貧血,都係胸口悶心跳快同呼吸困難
Mongggc9
|

試下打側身訓睇下有無好d
kwingsing
|
cpycpyhelen 發表於 18-9-22 07:36
你有冇著有鋼圈既bra呀,有最好唔好著啦⋯⋯

謝謝你意見。我太太 無著bra 瞓
側瞓,仰臥,都係呼吸困難
hamsterma
|

建議去睇醫生,睇下有乜嘢建議
kwingsing
|
mcdull_0000 發表於 18-9-22 09:42
你會否貧血呀?我之前貧血,都係胸口悶心跳快同呼吸困難

沒有!夜晚要好大用呼吸
本身有鼻敏感!
kwingsing
|
hamsterma 發表於 18-9-22 12:37
建議去睇醫生,睇下有乜嘢建議

中西醫都睇過,都話正常都會.但無比意見(emoji)
mcdull_0000
|
kwingsing 發表於 18-9-23 01:06
沒有!夜晚要好大用呼吸
本身有鼻敏感!

原來你有鼻敏感,我都係,基乎塞到抖唔到氣,問左醫生可噴安鼻靈噴劑,噴完通晒,你也可試試。
haha748494
|
話姐睇醫生,需要做D檢查。
kwingsing
|
mcdull_0000 發表於 18-9-23 04:34
原來你有鼻敏感,我都係,基乎塞到抖唔到氣,問左醫生可噴安鼻靈噴劑,噴完通晒,你也可試試。
...

謝謝你意見!
常綠葉
|
新鮮檸檬/青檸