潮流時尚

跳至

首頁
34567...21

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ada0707 發表於 18-9-24 09:29
又可以去換袋

我唔想換呀!換唔返呢隻色, 如果可以修補返就算啦

大宅

appleyuen 發表於 18-9-24 09:52
你個袋係點樣情況?如果可以幫你維修咪好囉

唔係袋,係wallet,買咗幾個月,爛完呢度爛果度,整都整咗兩次

琥珀宮

cute_melody 發表於 18-9-24 10:12
唔係袋,係wallet,買咗幾個月,爛完呢度爛果度,整都整咗兩次

wallet 係冇得換架, 如果可以維修就維修喇

別墅

回覆樓主:

我個 GST都係咁

琥珀宮

sjwq 發表於 18-9-24 11:18
我個 GST都係咁

我個gst又冇咁, 不過我已經賣咗了

別墅

回覆樓主:

請問你係邊度賣?好價嗎?我有2個 jumbo, 一個牛,一個羊,好少用所以想賣左去換其他,呢排中意 celine box

琥珀宮

sjwq 發表於 18-9-24 11:34
請問你係邊度賣?好價嗎?我有2個 jumbo, 一個牛,一個羊,好少用所以想賣左去換其他,呢排中意 cel ...

fb

琥珀宮

sjwq 發表於 18-9-24 11:34
請問你係邊度賣?好價嗎?我有2個 jumbo, 一個牛,一個羊,好少用所以想賣左去換其他,呢排中意 cel ...

celine box 傳聞話會停產, 點解咁多人鍾意呢個款呢?成二萬幾蚊個

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

TONG423 發表於 18-9-24 00:44
係,好容易就中招,我先前個25都有小小,換左28我就住用就可以,唔係都會咁
...
硬袋的角位,成日都會磨到

別墅

appleyuen 發表於 18-9-24 12:27
celine box 傳聞話會停產, 點解咁多人鍾意呢個款呢?成二萬幾蚊個

唔肯定係咪會停產,希望可以 keep la, 好 classic款,我中意個款同容量大,香港要34000好貴。FB二手綱?

琥珀宮

sjwq 發表於 18-9-24 12:59
唔肯定係咪會停產,希望可以 keep la, 好 classic款,我中意個款同容量大,香港要34000好貴。FB二手綱?
...

yes2手網

別墅

回覆樓主:

OK thx

別墅

回覆樓主:

大宅

appleyuen 發表於 18-9-23 09:15

拎去shop投訴,有jm買咗兩年都可以成功換貨

其實名牌子都唔係包一世嫁麻 用過實有磨損啦

男爵府

appleyuen 發表於 18-9-24 09:54
我唔想換呀!換唔返呢隻色, 如果可以修補返就算啦

去整袋專店. This color is so nice ah.... difficult to find a new one to replace ...

琥珀宮

addicted 發表於 18-9-25 00:51
去整袋專店. This color is so nice ah.... difficult to find a new one to replace ... :ilove ...

琴日拎咗去專門店維修

大宅

嘩,爆得好勁
我個mini20今年3月買,一個月都用到幾次,行街多人成日撞到個袋,個flap兩邊都有一點花左,但就冇你咁誇

別墅

回覆樓主:

想跟進樓主最新狀況,最後如何?

琥珀宮

shan714 發表於 18-10-12 22:43

shop 仲未覆我呀! 要三個星期先 通知我

琥珀宮

shan714 發表於 18-10-12 22:43

昨日先有jm pm我話佢個boy chanel用咗兩個幾月都係咁情況 ,我而家都唔敢用佢啲袋, 就算換個新畀我都冇用

首頁
34567...21

尾頁

跳至