韓劇 <<客 the guest>> 都幾恐怖

vv518vv
|
琴晚開第一隻睇咗一半驚到唔敢睇. 今日繼續追
wouldbe
|
vv518vv 發表於 18-9-22 11:19

真係好恐怖,特別係第一集
上校車
|
嚇死我
唔敢再睇
芝麻開門
|
鍾意呢類題材應該覺得好睇,睇咗E 1,真係幾恐怖,有D頂唔順
kai3028
|
好睇,近排好多劇唔啱睇,
先死頂開套鬼劇,好驚
dinosaur-2018
|

呢套堅好睇,最鍾意呢啲題材。
chitling17
|
dinosaur-2018 發表於 18-9-23 02:50
Me too.
mcyw888
|
dinosaur-2018 發表於 18-9-23 02:50

好睇,已經睇到update啦
mariefish
|
呢套好睇,今日睇到第四集,每天兩集都好心急想睇多啲
ccdccl
|
mcyw888 發表於 18-9-23 21:01
好睇,已經睇到update啦

原來你都有睇呢套呀,我喺微博已經見到好熱鬧,好多話題我想問下係真係見到隻鬼好核突樣定係仲未有鬼出現只係一種陰深恐怖的氣氛?你覺得驚唔驚?
mcyw888
|
ccdccl 發表於 18-9-23 21:22
原來你都有睇呢套呀,我喺微博已經見到好熱鬧,好多話題我想問下係真係見到隻鬼好核突樣定係仲未有 ...

見過隻鬼但唔係好清楚個隻,有好多核突鏡頭同好緊張
ccdccl
|
mcyw888 發表於 18-9-23 21:25
見過隻鬼但唔係好清楚個隻,有好多核突鏡頭同好緊張

偵探驚d定呢套驚d?
mcyw888
|
ccdccl 發表於 18-9-23 21:32
偵探驚d定呢套驚d?

呢套
甄小bee
|
我好鐘意金材昱,但怕太血腥,所以好猶疑!
picky1214
|
我都想睇呢套,但見個個都講好驚,我都怕我頂唔順
ccdccl
|
mcyw888 發表於 18-9-23 21:44
呢套

係咪香港的三級片標準呢
bigbighei
|
好想開
sambb
|
呢套勁,睇哂四集。第一集核突啲, 最恐怖係R頸, 之後自插盲隻眼, 上身既人好似zombie, 又會諗起驅魔人。 節奏明快, 會繼續追看。
vv518vv
|
sambb 發表於 18-9-24 19:14
呢套勁,睇哂四集。第一集核突啲, 最恐怖係R頸, 之後自插盲隻眼, 上身既人好似zombie, 又會諗起驅魔人。 ...
我都認同你講法, R到出哂血都要照R好嘔心又係插眼好似無咩創意. 應該係核突多過驚恐.
qqgigiqq
|

請問邊度有得睇呀?