自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

之前我咪發貼話我整眼袋整到隻眼腫左好耐都唔好返 其中一隻眼有硬硬地
跟住逐一私吓同大家講係邊個醫生
但係其實係上兩個禮拜我去咗睇眼科
眼科醫生話係正常嘅 因為個個人體質都唔同
呢啲情況時有 叫我唔使太擔心
依家已經消腫咗好多
我個人覺得影相比以前靚好多
精神咗好多

待續
請拉下看

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

想講就講....我地想唔想知唔重要...
最重要係咪你真係想澄清??? 講明澄清係唔需要問人地想唔想知既......
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

伯爵府

家家公主 發表於 18-9-22 11:35
最重要係咪你真係想澄清??? 講明澄清係唔需要問人地想唔想知既......:m ...

好!
等我組織下

珊瑚宮

畀面勳章

家家公主 發表於 18-9-22 11:35
最重要係咪你真係想澄清??? 講明澄清係唔需要問人地想唔想知既......:m ...

仲有一樣就係,件事情與 BK 會員有關嗎?

伯爵府

回覆樓主:

係咪有人話唔想知你就唔講?

家家公主    發表於 18-9-22 11:50

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 小可愛11 的帖子

無錯...如果要澄清係關於自己朋友家人之間既事..
就唔好晌BK講啦....除非有家人朋友晌BK想佢地見到...
但如果係"澄清"我就會直接同對方三口六面講清楚.....

用得"澄清"字眼即係覺得自己有被屈或誤會錯人........
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

伯爵府

siufcat 發表於 18-9-22 11:25
之前我咪發貼話我整眼袋整到隻眼腫左好耐都唔好返 其中一隻眼有硬硬地
但 ...

之前嘅擔心係多餘

所以我就必須要同大家澄清其實醫生並唔係我講咁差 雖然收費係貴左啲啲
只係之前完全唔知咩事 我個人有啲擔心估來估去
因為我對今次期望好高
我見佢之前見咗三個醫生
俾咗三次診金 1:未做已經sell我打針sell到驚
2:求其搵支牙籤督督下好hea 流流地
3:獅子開大口 話我對野大要收貴啲-0-

最後都決定搵佢因為佢出講一啲其他醫生看唔到嘅觀點 分析我個人面型應該點做
做出嚟會點
我記得嗰陣時做完手術佢都叫我唔好做家務
又話我隻眼發炎都好擔心

總之我覺得之前太衝動好似抹黑左他

待續
請拉下看

伯爵府

mameme 發表於 18-9-22 11:46
係咪有人話唔想知你就唔講?

咁呢層又....

伯爵府

siufcat 發表於 18-9-22 11:25
但 ...

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

哦~你想為醫生澄清

伯爵府

DoReMi媽媽 發表於 18-9-22 11:58
哦~你想為醫生澄清

同埋可能我唔係好識用呢個網我放不到那麼字
超出上限

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

小可愛11 發表於 18-9-22 11:43
仲有一樣就係,件事情與 BK 會員有關嗎?

事源樓主係呢度分享過懷疑醫生整得唔好,咁而家既然樓主發現只係誤會,主動幫醫生澄清番都好既

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

siufcat 發表於 18-9-22 11:59
同埋可能我唔係好識用呢個網我放不到那麼字
超出上限

應該可以分兩個帖嚟放的,即第一個帖打唔晒,就喺尾加"。。。待續",然後再喺第二個帖繼續落去,不過,既然你想澄清嘅係之前你曾PM嘅會員,應該都知你之前係咩事,唔駛再打咁多字吧,因為若然係唔知咩事嘅會員,應該你都冇pm過佢哋,都唔會有嗰位醫生嘅資料,唔駛澄清

伯爵府

DoReMi媽媽 發表於 18-9-22 12:05
應該可以分兩個帖嚟放的,即第一個帖打唔晒,就喺尾加"。。。待續",然後再喺第二個帖繼續落去,不過,既 ...

都係唔識整
求其啦係回復到再加

伯爵府

mariefish 發表於 18-9-22 12:00
事源樓主係呢度分享過懷疑醫生整得唔好,咁而家既然樓主發現只係誤會,主動幫醫生澄清番都好既
...

多謝你明白我用意

wcpcelia    發表於 18-9-23 16:53

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

siufcat 發表於 18-9-22 12:07
都係唔識整
求其啦係回復到再加

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

siufcat 發表於 18-9-22 12:08

多謝你明白我用意

唔洗客氣,變靚左替你開心

首頁

尾頁

跳至