屯門呢個盤唔洗一萬蚊一尺,聽到我好心郁,入黎傾下

Gmay
|
呢幾日勁多人講呢個盤,勁多新聞報,我好心郁!!其實扺唔扺買?

【震撼低價】屯門上源首批231伙 呎價驚見低於1萬元 逾一年來首見
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180921&s=7015342&a=58707917
kitbebe
|
地點好吊腳
美之選468
|
一定是交通不便,發展商邊有死錯人ga ?
happymama11
|

呢個盤喺正我仔學校對面,我都有興趣,不過單位就比依家住緊嘅細一半...
Gmay
|
美之選468 發表於 18-9-22 11:55
一定是交通不便,發展商邊有死錯人ga ?

我諗會有shuttle bus 掛,以前我住大埔果d山卡啦都有shuttle , 因為我會諗呢個價舊樓都唔得,舊樓我怕漏水......好長手尾
Gmay
|
happymama11 發表於 18-9-22 11:57
呢個盤喺正我仔學校對面,我都有興趣,不過單位就比依家住緊嘅細一半...
...

知唔知最大幾尺?
happymama11
|
Gmay 發表於 18-9-22 12:00
知唔知最大幾尺?

新聞報導4xx萬單位大約3xx尺而已!
Mrsalwaysright
|
低於1萬元,驚嚇價
yelling3
|
好偏呀,第時出出入入要預唔少時間
wcpcelia    發表於 18-9-22 17:34
girlbear
|
地點偏僻 抽到頭輪就堅平 之後再加推就...
kenshiro18
|
大陸發展商
不了
cinda72.
|
港匯琴日急標,應該係預期香港加息出現既套利拆倉潮,樓市應該唔多唔少震下啦,等多小小時間啦,睇年尾至農曆新年有冇平野執
wcpcelia    發表於 18-9-22 17:35
StrawberryBB
|
Gmay 發表於 18-9-22 12:00
知唔知最大幾尺?

寄來的宣傳單張

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
唔係怪獸
|
幾抵喎
SaBB
|
Gmay 發表於 18-9-22 11:59
我諗會有shuttle bus 掛,以前我住大埔果d山卡啦都有shuttle , 因為我會諗呢個價舊樓都唔得,舊樓我怕漏水 ...

我記得之前報導元朗有個樓盤有七人私家車接送添、點知2 年後話要cut, 只係送2 年, 吾知依家點了
kenshiro18
|
有無車位賣
車位係必需品
iamlazy
|
入到呢,冇鐵路,巴士唔知幾耐一架,下下出入私家車,百冇,同住村屋冇分別
無話可說
|
個位置好差,又唔近屯門,如果有車既,或者去荃灣返工既又諗得過既
Jnam
|
基本上得三架車,1)K53, 去屯門一個鐘一班,唔係返學日子仲會930-1500冇車,2) 962E返工日子每日一班,3) 252, 去轉車站1個或半個鐘一班。

如冇私家車就單車或scooter, 日曬雨淋
macymaymay1982
|
我尋日係報紙都有見到個廣告,個位雖然比較遠,但係個單位睇落唔錯