<<再創世紀>>楊怡完全看不出已39歲!.....

mandy952
|
baby123322 發表於 18-9-22 13:11
兩姊妹簡直是美人一對.

家姐靚d,楊怡個鼻大誇張了
justforfun33
|
emimi 發表於 18-9-22 13:37
楊怡經常做角色符合返佢自己,女強人
上次睇電視原來同周麗淇同年月日出世,但周麗淇仲做緊入世未 ...

咁niki望落細好多,即係佢keep得更好
gemmilam
|
我覺得佢呢套劇個樣膠到成個臘像咁, 連做個表情都有局限, 睇得唔舒服
AC117
|
mandy952 發表於 18-9-22 16:41
家姐靚d,楊怡個鼻大誇張了

家姐一直自然美,佢不斷進化 明星佢洗錢真係唔信,但進化後真係靚左
yin-ting
|
家姐keep 得咁好,阿妹唔輸得
Chamo
|
佢個樣-向老成, 唔覺佢唔似39
VivienMan
|
眼型都好似唔同左,而家對眼靚左~
係化妝,眼線效果?
定係做hifu,uthera嘅效果呢?係嘅我都想試下!
wonghiuyeezozo
|
未生過 加上佢職業要成日護膚 點會唔好
佢個鼻個假體搞到鼻成日都紅紅腫腫
JD930
|
mmya 發表於 18-9-22 13:13
我覺得符合番佢39歲呢個年紀
幾有女人味 !

AJ0000
|
其實點睇都係似番佢39歳, 唔覺細左囉!!
Hoining
|
baby123322 發表於 18-9-22 13:08
楊怡完全看不出已39歲!她的保養之道原來是這樣簡單!

如題

嗰日睇隻一集,第一眼以為係隋棠
hiragana
|
好有女人味
rachel0316
|
appleyuen 發表於 18-9-22 13:42
我覺得呢套劇佢塊面好膠好緊

Give me 5
我覺得太緊
尤其對眼附近
好奇怪
funbi0816
|
唔係啊化
saming999
|

1mocha
|
mmya 發表於 18-9-22 13:13
我覺得符合番佢39歲呢個年紀
幾有女人味 !

都似, 我on call 2 加呢套加美麗的第7天,三套劇一同睇。 都唔覺佢有差別。。
但李婉華重勁。 拍埋鍾嘉欣都唔覺佢老好多。
周麗淇就覺得成熟咗好多。 但都重係靚。 但打扮比較成熟。尤其係第二十集做咗主席之後。
其實佢係咪比方澤雨大好多的?
Amyw..
|
gemmilam 發表於 18-9-22 17:07
我覺得佢呢套劇個樣膠到成個臘像咁, 連做個表情都有局限, 睇得唔舒服

我都覺膠膠地
luvkaka
|

如題

未生都會易keep d 既
jellyfishes
|
emimi 發表於 18-9-22 13:37
楊怡經常做角色符合返佢自己,女強人
上次睇電視原來同周麗淇同年月日出世,但周麗淇仲做緊入世未 ...

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)中年少女
laiwah617
|

如題