自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Alex123 發表於 18-9-24 13:44
六合彩唔係買馬及足球,唔洗花好多錢去大包圍。只要知道開乜号碼。比夠你100蚊去買10注中頭獎已經好足夠。 ...

外圍唔係一定指馬欖,有私人基金公司/洗黑錢集團㗎

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-24 13:49
外圍唔係一定指馬欖,有私人基金公司/洗黑錢集團㗎

可以操控六合彩号碼已經賺夠啦!洗鬼去洗黑錢咩。
你會否把六合彩同賭馬及賭波攪亂咗?

伯爵府

Alex123 發表於 18-9-24 13:58
可以操控六合彩号碼已經賺夠啦!洗鬼去洗黑錢咩。
你會否把六合彩同賭馬及賭波攪亂咗?
...

你理解力會不會弱咗啲?我話係馬會有機會觸動控制結果去反其他外圍集團呀

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-24 14:02
你理解力會不會弱咗啲?我話係馬會有機會觸動控制結果去反其他外圍集團呀
...

你會否想多了?
是否你理解及分析能力有問題?
六合彩何來外圍?
加上講得是外圍,即是無正式在馬會投注,這樣馬會的系統內是否有這些號碼的投注又有什麼關係?
加上講了一仟次,這樣操控六合彩開獎,對馬會有什麼好處?
外圍贏輸關馬會乜事?
因為有人犯法收外圍,所以馬會也要犯法去操控六合彩攪珠去制止他們,是否這樣?
作為義務的馬會主席及董事會成員也要這樣冒險去犯罪。

他們真偉大!

伯爵府

Alex123 發表於 18-9-24 14:33
你會否想多了?
是否你理解及分析能力有問題?
六合彩何來外圍?

你明唔明咩叫洗黑錢?就係透過進行合法賭博贏錢將錢洗白。點解你仲停留在馬欖思維

馬會作為賭博集團,總之我就唔信佢無兩手應變系統。至於佢會不會隨便開啟或什麼情況下啓用了,你我都唔會知!

珍珠宮

15週年勳章

hellomiki 發表於 18-9-22 13:24
會唔會有內部"秘密"? 聽過人哋話電腦會計算出邊d 號碼無人買會開那組號碼,一係就"內部"中,偶爾比"外面人 ...

唔會 黑 到咁卦

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-24 15:09
你明唔明咩叫洗黑錢?就係透過進行合法賭博贏錢將錢洗白。點解你仲停留在馬欖思維

馬會作為賭 ...

我知道有人會買已中奨的六合彩、馬及足球票來洗黑錢,但未去到可以控操六合彩的攪珠囉!
用賽馬及足球來洗黑錢就聽得多,及可行性高。
操控六合彩攪珠可以贏頭獎,六合彩頭獎獎金都唔少,咁啲黒錢咪越洗越多?

首頁

尾頁

跳至