自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-23 16:57
我信,因為我或我身邊無人中過

其實要造馬一啲都唔難,只要有部超級電腦同系統就得。而且做得馬 ...

點解用人手攪珠方式抽號碼的方法可以用部超級電腦可以計算出6個號碼?
願聞其詳?
真心想學嘢!

伯爵府

Alex123 發表於 18-9-23 17:16
點解用人手攪珠方式抽號碼的方法可以用部超級電腦可以計算出6個號碼?
願聞其詳?
真心想學嘢! ...

吓,我未見過香港用人手攪珠喎 係全電動攪珠機,你咩年代㗎。

珍珠宮

iamlazy 發表於 18-9-23 17:06
我都聽過,不過呢,真係越多錢果期真係會有人中

多人買,當然又會多機會有人中啦!一切也是機會率。
派彩越大,就越多人會賭博,會多花錢買多幾注或甚至大包圍買8-10個號碼,增加中彩的機會率。
但我記得也試過連續兩、三期的金多寶無人中。

其實一切也是機會率,中學Math已經有教過。

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-23 17:22
吓,我未見過香港用人手攪珠喎 係全電動攪珠機,你咩年代㗎。

...

Sorry!現在係電動攪珠。
但同用人手攪珠有乜分別?可以點做馬?又可以點用預先用超級電腦計算出6個號碼?

伯爵府

Alex123 發表於 18-9-23 17:26

Sorry!現在係電動攪珠。

在你買六合彩時,已輸入所有組合到馬會超級電腦, 不需幾秒已能篩選出無人買組合,至於如何控制搞珠機,技術一點不難。你亦無須再問我技術方法,如果我知就唔會在這公開 質疑,我唔識亦唔代表現今科技做唔到。

珍珠宮

sunnymama2 發表於 18-9-23 17:06
係,我鄉吓好多人睇佢貼士,好多人發左達,亦有人破產,跳樓家破人亡。
...

在鄉下的小店一檯都係這些教買六合彩發達的書。所以鄉下地方會有好多無知又貪心的人信。亦有一班騙子靠這賺錢。

只係估唔到在香港授教育及長大的人也會信。

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-23 17:39

在你買六合彩時,已輸入所有組合到馬會超級電腦, 不需幾秒已 ...

其實我之前已經講過一次,你的想法太複雜,要呃可以好簡單。要知道什麼號碼無人買對馬會一點也不難,按一下電腦可以即時知道,但要現場直播攪出這個號碼就太複雜了。

要呃可以好簡單,當出現無人中,馬會可以一樣話有人中,把奨金自己收回,反正無人知是否真的有冇人買中或誰人中了。
亦可以一注獨得,就話兩注中,馬會自己分走一半派彩。
我咁諗會否簡單好多?
洗鬼攪咁多去計無人買的號碼,之後又要扮假攪珠,做咁多大龍鳯。

你會否想得太複雜?

伯爵府

Alex123 發表於 18-9-23 17:56
其實我之前已經講過一次,你的想法太複雜,要呃可以好簡單。要知道什麼號碼無人買對馬會一點也不難,按一 ...

馬會所有系統都要内部核數同audit㗎,所有嘢要公開,只有電腦世界先係最易入手, 世界上所有灰色罪行點會咁易畀你發現呀。

禁止訪問

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-23 18:02

馬會所有系統都要内部核數同audit㗎,所有嘢要公開,只有電腦 ...

越講越戲劇化,可以拍戲用。
你意思係馬會內有個勁人或一組人,可以在開彩截止投注前的一刻先知道哪一組六合彩号碼無人買,之後馬上落注,然後可以控制到電腦攪珠攪出的號碼,要個6粒珠在筒內搖控地飛彈及抽出。好高科技。
但係這個勁人又控制唔到內部核數的電腦系統一關。

其實只要控制到每次抽出什麼號碼,可以唔洗要知道哪一組無人買,自己一早買好一組預設好6個號碼,買兩注中頭獎、5注中二獎。這樣可以不理有冇其他人會中,自己就可以期期也中及分錢。咁樣會否又簡單一點?

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-23 18:02

馬會所有系統都要内部核數同audit㗎,所有嘢要公開,只有電腦 ...

另外,中獎的彩金是誰要?一定無理由歸馬會啦。都過唔到核數,點入帳呢?
一年分十期八期的頭獎,真係好好搵。

伯爵府

Alex123 發表於 18-9-23 18:49
越講越戲劇化,可以拍戲用。
你意思係馬會內有個勁人或一組人,可以在開彩截止投注前的一刻先知道 ...

一套看似完善/公開的核數帳目/系統,是做來表現公司的行常化,同時是掩飾不為外人所知/所查的隱蔽系統。正如好多大型國際公司甚至國家的機密表面行一套公開系統,背後又有一套,唔通背後那套會自己話你知怎控制咩?

伯爵府

Alex123 發表於 18-9-23 18:50
另外,中獎的彩金是誰要?一定無理由歸馬會啦。都過唔到核數,點入帳呢?
一年分十期八期的頭獎,真係好好 ...

所有識玩蠱惑的公司當然唔會做得咁低B入自己帳啦,當然會有外控公司或外圍,至於馬會有無外圍又或有無既得利益者,咁我又唔會話一定有,但一定不會否定無,你味當我陰謀論發噏風囉。

公爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

唔信

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

馬會是半公營機構, 賺到錢都是用返到社會福利, 佢根本唔需要甘做。

每次攪珠都有太平紳士或知名人士監場 點, 亦好難做馬~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

Alex123 發表於 18-9-23 17:40

在鄉下的小店一檯都係這些教買六合彩發達的書。所以鄉下地 ...

傻瓜先會信,六合彩有貼士的~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

想生BB熱投

吾信,我成日都買

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-23 20:02
一套看似完善/公開的核數帳目/系統,是做來表現公司的行常化,同時是掩飾不為外人所知/所查的隱蔽系統。正 ...

你想像力好豐富!簡直同電影一樣。

不過我又要重複講一次,香港賽馬會是非牟利公司,扣除基本開資後,所有收入也是用作慈善用途。而馬會董事局以董事局主席為首,共有12位成員,均為義務任職,並無收取酬金。所以係完全無誘因去做假,呃咗亦無人會有利益。
而六合彩是有固定的百分比投注額作為賽馬會的收入,無論有冇人贏頭奬,馬會都會有收入,所以有必要做假嗎?

伯爵府

Alex123 發表於 18-9-24 13:20
你想像力好豐富!簡直同電影一樣。

不過我又要重複講一次,香港賽馬會是非牟利公司,扣除基本開資 ...

觸動控制結果未必為單一利益,可以是反其他外圍集團大包圍。

珍珠宮

babyf 發表於 18-9-24 13:32
觸動控制結果未必為單一利益,可以是反其他外圍集團大包圍。

六合彩唔係買馬及足球,唔洗花好多錢去大包圍。只要知道開乜号碼。比夠你100蚊去買10注中頭獎已經好足夠。
另外,今時今日香港點會有人六合彩都買外圍?
六合彩買外圍有乜好處?

首頁

尾頁

跳至