阿仔食月餅

blackberry
|
我d仔食到我都唔俾,太超過啦
tansyneko
|

米豬蓮
|
我都like成個咬你有你望到想嘔,我有我大大啖咬
jyjy1684825
|
bigheadshan 發表於 18-9-22 14:53
我個仔食月餅好恐怖,無論個月餅係大定細都全個食,唔切架!睇見就滯。
...

我都係成個KO, 只係會切開6舊,冲壺龍井,開住电視慢慢歎.
tsung
|
cplus 發表於 18-9-22 14:58
你係咪我99?

twotigers
|
bigheadshan 發表於 18-9-22 14:53
我個仔食月餅好恐怖,無論個月餅係大定細都全個食,唔切架!睇見就滯。
...

一年一次唔緊要啦,最重要係佢食得開心
bigheadshan
|
twotigers 發表於 18-9-22 21:38
一年一次唔緊要啦,最重要係佢食得開心

咁又係。
fungwk3388
|
我也是一次過可食一整個(而且是正常美心雙黃蓮蓉月size, 不是不夠放牙縫的迷你月), 而且可日日一個食足四星期, 卻沒增磅;
我真的不明白為什麼人們說月餅食肥又食滯, 我卻從沒有這種感覺. 她們食她們自己喜歡食的甜品, 其實卡路里和月餅都相若啦.
不過月餅真的很貴, 雖喜歡食, 但不捨得買. 如果有人肯free給我的話, 我可以當面食晒一個, 證明日日食一個月餅, 真的不會有任何增磅.

熱媽
|
bigheadshan 發表於 18-9-22 18:29
11歲,成日都好以食唔飽咁,正一無底深潭
發育呀!我囡都係食極都唔飽咁,想食窮阿媽
pretty_cat
|
fungwk3388 發表於 18-9-22 21:58
我也是一次過可食一整個(而且是正常美心雙黃蓮蓉月size, 不是不夠放牙縫的迷你月), 而且可日日一個食足四星 ...

西利。
一年一次開心下。
mameme
|
我鐘意切細細忽咁食,不過係一次要食晒全個之嘛記住千祈唔好俾媽咪見到就得喇
cakii
|

kai3028
|
傳統月餅我食唔到成個,
奶皇同冰皮就可以成個食,
一次食兩個,之後就後悔
canies
|
cplus 發表於 18-9-22 14:58
你係咪我99?

canies