睇中醫清胎毒

Katrina192
|
今日35wk1d去左睇中醫諗住清一清胎毒,點知醫生一把脈就話估計到呀b應該十日內就會出世有無jm都試過有醫生咁講完真係中左,好驚呀b未足月就出來
我要做媽媽
|
咁犀利,咁你抓緊呢幾日時間清下。我無睇過中醫,所以都俾唔到意見你
hamsterma
|
Katrina192 發表於 18-9-22 17:49
今日35wk1d去左睇中醫諗住清一清胎毒,點知醫生一把脈就話估計到呀b應該十日內就會出世有無jm都 ...

咁你依家開始清喇
CHERRY_1122
|
今日35wk1d去左睇中醫諗住清一清胎毒,點知醫生一把脈就話估計到呀b應該十日內就會出世有無jm都 ...

我係呀,最後36週3日BB就出左世啦
haha748494
|
睇黎呢位中醫好勁吖,
Wendyyyyy
|

可唔可以pm我邊個中醫?我都想清胎毒,thanks媽媽
emmyleung1106
|
Wendyyyyy 發表於 18-11-6 17:14
可唔可以pm我邊個中醫?我都想清胎毒,thanks媽媽

X2
Pls pm thanks
Chkammc
|

pls pm me, tks
synshu
|

可否介紹你的中醫
hamsterma
|

咁犀利,甘樣都可以把的出黎
KarenC
|
可唔可以send中醫資料俾我?謝謝!

咁呢排唔好周圍走
俊俊子
|
PM, tks
肥師奶仔
|

中醫好勁,可否pm資料給我,thx!