自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

係傳銷

男爵府

我食過佢TR90, 本來唸住食得好就介紹人,揾翻啲外快,因為講到好好,個理念又好有道理。點知食完三個月,無用,仲肥過未食前,又唔係長了肌肉。無料到,浪費左萬多元,所以不敢推介俾人。次次叫我上去聽,推得就推,好洗腦的。

子爵府

有朋友係大公司超高層 , 都去做 .

佢話收入多左好多 , 兼工作自由

我睇佢 facebook 係成日去旅遊

伯爵府

回覆 ramuza 的帖子

成功只有極少數。咪上當。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

kelkel98 發表於 18-9-22 20:07
哩間傳銷好多年了

x 2
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

禁止訪問

子爵府

babyjk2013 發表於 18-11-6 18:40
而家點

沒有sell 我哋買,沒有以前咁hard sell
,eg nuskin 最好

收入方面,應該仍時很普通

伯爵府

回覆 ramuza 的帖子

我有個朋友真係好似搵好多,又成日一大堆人飲飲食食去旅行。我信有部份人會好揾到,但不是個個適合囉!
正如保險地產,總有小撮人風山水起,但更多的人三餐不計。

男爵府

crystal媽咪 發表於 18-9-24 15:24
吓!!
嗰陣時捐米冇講係呢間公司,淨係話幫助下啲貧窮兒童。 ...

d米話要d小朋友返學要拎到
所以特別有意義

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kvvvcheung 發表於 18-11-7 09:38
d米話要d小朋友返學要拎到
所以特別有意義

伯爵府

要做上線先搵得多,即係二十年前入行果D。唔駛自己出手賣,D下線搵錢佢就分錢。同D下屬打下氣增加士氣咁。月入幾十萬以上,十分和味。依家入即係去做下線,辛苦搵埋養上面果班。

珍珠宮

apple_love 發表於 18-9-24 14:42
仲要成日post 埋自己小朋友,一家人的溫馨照,又打一大段野,話可以陪伴佢之餘又可以搵到自己的理想,又qu ...

男爵府

其實係有可能成功 但錢搵錢係王道
我識人月入幾10萬 但佢既圈子係有錢人
不過我自問無sales skills 又唔鍾意追數

男爵府

fatpigfatpig 發表於 18-11-6 19:52
我食過佢TR90, 本來唸住食得好就介紹人,揾翻啲外快,因為講到好好,個理念又好有道理。點知食完三個月,無 ...

我買左 完全無恆心食
要配合運動先有效的 事實係做運動減肥 周果隻藥有無關就唔知

伯爵府

kavenzou 發表於 18-9-22 23:27
係好過young living,未至於叫你發燒吾好睇醫生,不過一樣會同你講亞A皮膚病好轉;亞B血壓、糖尿指數跌左 ...

好似有位M blogger咁,講到d油天下無敵。成日話happy sharing, 咪又係sell嘢! 討厭。

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

lovelybaby2015 發表於 18-9-22 21:47
之前我都開過帖講呢間
我有個朋友做到風生水起,個老公本是專業乜師,而家一齊做
但我估呢d例子好少

和應果D咪又係一齊賣果D人嚟

子爵府

fatpigfatpig 發表於 18-11-6 19:52
我食過佢TR90, 本來唸住食得好就介紹人,揾翻啲外快,因為講到好好,個理念又好有道理。點知食完三個月,無 ...

肥過之前咁大劑!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 babyjk2013 的帖子

我十幾廿年前都跟朋友返過一排聽seminar,眼見真係有啲人好成功搵好多錢,不過我冇人脈又唔識啲有錢人,面皮又薄,keep住用過一輪佢啲產品,後來就冇再用。

男爵府

識得有個人減肥50磅都依然好肥,成面粒粒加雀斑,成日借頭借路sell部機,話幫人去左水腫,但自己依然好腫

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至