做nuskin

Poyau
|
apple_love 發表於 18-9-24 00:43
我都想講有幾個朋友一齊入去做左之後,好似信左邪教咁,成日facebook 打一大篇文,話Nuskin 令佢搵到人生 ...

自我感覺良好
Poyau
|
cakii 發表於 18-9-24 07:41
就算搵到錢,咁嘅表達都好土豪feel

可能土豪feel容易揾人落搭 倫敦金都係咁
Poyau
|
JD930 發表於 18-9-24 06:54
咁又係

有下線有希望 無下線兩頭望
JD930    發表於 18-9-24 10:38
fishfish121
|
我有朋友做呢間, 成日post 佢同 team 果班人既合照, 講到幾好幾好, 但成班呀嬸用完個樣都仲係成班呀嬸咁, 非常冇說服力
cakii
|
Poyau 發表於 18-9-24 10:20
可能土豪feel容易揾人落搭 倫敦金都係咁

你啱
Poyau
|
cakii 發表於 18-9-24 10:26
呵 你啱

apple220
|
成日覺得, D錢真係咁好搵一定自己匿埋搵曬, 邊會咁高調叫你吖, 搵你笨就真
apple_love
|
Poyau 發表於 18-9-24 10:19
自我感覺良好

仲要成日post 埋自己小朋友,一家人的溫馨照,又打一大段野,話可以陪伴佢之餘又可以搵到自己的理想,又quote 一些人生哲理。做傳銷做的上曬腦
whywhite22
|
ramuza 發表於 18-9-22 21:32
我都覺得好服㗎啦但係佢真係講到好掂

佢唔講到好掂點氹你落搭
Poyau
|
apple_love 發表於 18-9-24 14:42
仲要成日post 埋自己小朋友,一家人的溫馨照,又打一大段野,話可以陪伴佢之餘又可以搵到自己的理想,又qu ...

洗咗腦
little06
|
crystal媽咪 發表於 18-9-23 00:58
藍珍珠?好似冇聽過。 捐米好多年前呀!上司叫到好難推, 大石砸死蟹,唔可以一啲都唔畀面,一啲都唔幫襯 ...

我都有朋友無啦啦生日前send 黎叫我支助佢捐米,話今年生日禮物想收喱啲!重點係我從來未同佢慶祝生日,佢都未送過生日禮拜俾我,但就無啦啦叫我送生日禮物俾佢,都痴痴地線!
aliensss2008
|
ramuza 發表於 18-9-22 21:32
我都覺得好服㗎啦但係佢真係講到好掂

世上無不勞而獲
做人踏實d 啦
佢唔「成功」點騙你入局呀
crystal媽咪
|
little06 發表於 18-9-24 15:08
我都有朋友無啦啦生日前send 黎叫我支助佢捐米,話今年生日禮物想收喱啲!重點係我從來 ...

吓!!
嗰陣時捐米冇講係呢間公司,淨係話幫助下啲貧窮兒童。
kit2004
|
little06 發表於 18-9-24 15:08
我都有朋友無啦啦生日前send 黎叫我支助佢捐米,話今年生日禮物想收喱啲!重點係我從來 ...

send袋米比佢
imlcc
|
我發覺做傳銷嘅,轉個頭又會走咗去做保險,我識嘅人之中有兩個就係咁。
VCBB小天使
|
ramuza 發表於 18-9-22 19:59
我有個朋友 佢對我入行佢話會搵好多
願聞其詳感覺上佢好似傳銷
佢話公司有好多嘅bonus見佢有去馬爾代夫有去 ...

小心係傳銷公司
|

我阿姨做咗20年以上
以前我還是一個小學生,所以佢唔sell 我
但當年佢有努力sell 我家姐&媽
家姐有時要去幫佢排隊,佢話啲人都係啲高尚嘅嘅人,
例如醫生太太

我現在3字頭,佢仲用緊這牌子
但完全無再sell 我哋
佢真是咁多年嚟所以產品都用這牌子,eg 洗頭水
以前細個成日問阿媽佢收入咁少點解可以全部嘢都咁貴 (羨慕中)
大個嘅我諗返佢應該是唔儲錢嘅人
或做nuskin 真係咁好賺? 工都唔多駛返
babyjk2013
|
147741 發表於 18-9-24 22:42
我阿姨做咗20年以上
以前我還是一個小學生,所以佢唔sell 我
但當年佢有努力sell 我家姐&媽

而家點
MrsPerthLiu
|
我用過啲護膚產品係唔錯嘅,不過又一定要會員咁買,好麻煩,之後冇買lu
堅媽
|
ramuza 發表於 18-9-22 19:59
我有個朋友 佢對我入行佢話會搵好多
願聞其詳感覺上佢好似傳銷
佢話公司有好多嘅bonus見佢有去馬爾代夫有去 ...

一定有人做得成功嘅,但傳銷/直銷定律就是一將功成萬骨枯,下線要死幾多人先有一人成功