自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

儍既都明之後會點做
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

你自己講左啦。女仔青春有限呀!

子爵府

回覆樓主:

請珍愛自己

珍珠宮

queeniebabyy 發表於 18-9-22 21:28
如題,佢話你係第二

係鬧完交,半心死問佢,佢照咁樣答

愛佢咩?揾張紙列出嚟,

翻去背面,列出佢唔尊重唔珍惜你地感情呢事項。

伯爵府

以前有位女同事在結婚當天,完埸迎賓客走時,可能新郎哥飲多咗D,佢在衆人面前向我另一位女同事講我最鐘意你,嘩當場大家都dead air,我們一班同事包括被示愛的女同事即刻走都走唔切,之後點大家都冇再出聲,冇再問。但坦白講我覺得個新郎好賤格和殘忍囉。你想咁樣嗎?

珍珠宮

一年幾,有幾愛?可能只係唔甘心....
永遠自己最愛既人,一定係自己。如果有人令你唔開心,呢個人唔係你的伴侶,唔值得你愛。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

分手啦

伯爵府

叫佢死去前女友度!1年幾不要再浪費時間
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

珍珠宮

回覆樓主:

佢咁講就証明佢唔愛你,飛得,幾愛都要斷捨離

子爵府

回覆樓主:

會問返佢咁你仲咩同我一齊?
叫佢下次講嘢用下個腦先至好講

子爵府

咁你就要諗吓,如果諗住同佢過人世,預左要忍一世。

伯爵府

立即離場 以前我都以為找個自己最愛的最幸福 原來不是 找個他最愛你的才是

chloey888    發表於 18-9-23 13:46
chloey888    發表於 18-9-23 13:46

男爵府

回覆樓主

分手,對唔住,我唔容許個心有兩個人

男爵府

熱血勳章

回覆樓主:

妳覺得妳會唔會同到佢一世? 如果唔得唔該快啲斬䌫,女人年紀越大選擇越少,到時人老珠黃佢先飛咗妳,妳喊都無謂喇

大宅

都講到咁 就無謂浪費青春時間 女人既青春好寶貴架 失去佢或者第時識個更好更鍾意你既

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我接受唔到, 既然唔開心既比較多, 咁我會走
估到同講出口係兩口事, 第時有乜嘈又提起, 只會無限咁唔開心

珍珠宮

畀面勳章

唔開心的日子多過開心的日子,1年幾都系咁,証明他唔系你要搵的人,你將感情擺錯人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

…………

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

queeniebabyy 發表於 18-9-22 21:28
如題,佢話你係第二

係鬧完交,半心死問佢,佢照咁樣答

儍豬嚟嘅…依家要做嘅係學習愛自己多D,將愛佢嘅心思花嚮自己到,學習欣賞自己,比D時間同耐性比自己,好快你會由"唔捨得"變成"契弟走得嬷"
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

你得一條路,分手!

首頁
12345...9

尾頁

跳至