網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

sochui 發表於 18-9-23 20:30
只鑽幾孔,大約收多少

自己做。

因難找人弄。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

理性討論交流者。

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

唔夠力,如果唔想鑽太多孔,可以用掛通,掛件再勾上去

333s    發表於 18-9-24 09:29

男爵府

我用佐兩個月, 放埋乾碗架, 刀架都OK喎

象牙宮

abcabc123 發表於 18-9-23 14:26
唔好介意 有啲亂 我係今年一月個陣買

整理一下好D哦。又多了一層。 

過分亂。sorry, to be honest

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 18-9-24 09:30
整理一下好D哦。又多了一層。 

過分亂。sorry, to be honest

Ok 麻煩dele張相

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我用呢間, 都係免打孔, 用左接近半年, 無任何問題喎, 承重好夠力喎, 我重要買60cm同80cm長既架, 廚房同廁所都用緊~

https://detail.tmall.com/item.ht ... f042&abbucket=5

象牙宮

uhtcl2006 發表於 18-9-24 12:58
我用呢間, 都係免打孔, 用左接近半年, 無任何問題喎, 承重好夠力喎, 我重要買60cm同80cm長既架, 廚房同廁 ...

不挂重東西, 該安全。

我給老媽子, 毛巾架也是不打孔, 不過毛巾輕過 廚房調味物。

理性討論交流者。

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

333s 發表於 18-9-29 18:47
不挂重東西, 該安全。
我放鹽糖豆粉, 豉油, 老抽, 1L油, 1大樽什香草.....
另一個40cm架放2L油, 大枝白醋, 大枝麻油, 1枝黑醋, 1枝酒, 1枝雙蒸, 1枝甜醋, 1大樽黑胡椒.......
廁所果個架, 放洗頭水x2, 沐浴露x2, 護髮素, 磨砂膏, 洗面膏......

基本上每個架都放滿野, 咁算唔算重呀

333s    發表於 18-12-6 12:23
yuyu2012    發表於 18-10-2 14:19
yuyu2012    發表於 18-10-2 14:19

珍珠宮

uhtcl2006 發表於 18-9-30 01:16
我放鹽糖豆粉, 豉油, 老抽, 1L油, 1大樽什香草.....
另一個40cm架放2L油, 大枝白醋, 大枝麻油, 1枝黑醋, 1 ...

找了這款,我覺得不是用膠水,有支撐桿比較受力

男爵府

回覆樓主:

ok喎。 我用過貼鈎款同釘膠款都無問題。

珍珠宮

seenfu 發表於 18-10-1 11:14
ok喎。 我用過貼鈎款同釘膠款都無問題。

有載重物?謝分享

男爵府

sochui 發表於 18-10-1 11:32
有載重物?謝分享

免釘膠

男爵府

回覆樓主:

放浴室的還有淋浴露, 洗頭水重重的也可以。 幾年都沒有問題

珍珠宮

seenfu 發表於 18-10-1 12:27
放浴室的還有淋浴露, 洗頭水重重的也可以。 幾年都沒有問題

有這些架,廚房可更整潔,但價錢不低,一套都要四五百元(連配件),而且運費都要一百元,假期後就淘

大宅

好媽媽勳章

seenfu 發表於 18-10-1 12:25
免釘膠

請問有link嗎
唔該

男爵府

cici668 發表於 18-10-2 16:37

請問有link嗎

【厨房挂钩排钩304不锈钢厨房活动挂钩免打孔厨房挂架免钉挂钩壁挂】http://m.tb.cn/h.3hsvgaP?sm=53646e 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥OIlZbUK7ESa¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

【俏空间不锈钢浴室厨房置物架壁挂免打孔免钉吸盘式卫生间双层收纳】http://m.tb.cn/h.3hQGHCo?sm=4ecbf2 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥qAA8bUKR2xw¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

大宅

好媽媽勳章

seenfu 發表於 18-10-2 21:14
【厨房挂钩排钩304不锈钢厨房活动挂钩免打孔厨房挂架免钉挂钩壁挂】http://m.tb.cn/h.3hsvgaP?sm=53646e ...

大宅

用免釘膠, 可放約25-30公斤物件。

首頁

尾頁

跳至