自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章

木土土 發表於 18-9-23 10:16
瘦咗已經差好遠,無咁c9

幸福可以好簡單

男爵府

吾會記得佢個樣,現在看看都幾靚,我覺得煎P執到

珍珠宮

都係~記得佢參選時,我係O嘴,完全係c9仔一個,我仲話咁都可以選港姐?!
咁相比之下,依加係真係算靚左好多嘅~

大宅

兩個樣

伯爵府

瘦咗又靚咗
Praise the Lord!  

男爵府

crystal媽咪 發表於 18-9-23 09:57
我唔講咁多啦!!
呢度有好多陳太fans

愛屋及烏。
可怕

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-9-23 09:58
係咩?!

我唔知添! 會不會俾人插架

…………

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

stagea 發表於 18-9-23 09:14
吳小姐靚!!!

呢身裝扮?! 同陳生好襯

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-23 10:34
我中過箭

我講事實...

象牙宮

女人幾時都係瘦著數d。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-9-23 10:39
我講事實...

…………

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-9-23 10:46
我上次都係好簡單咁講咗啲野,
亦都冇話陳太嘅唔好。 躺著也中槍。怕怕
...

噢...我講左啦! 收唔番架啦!!! 哈哈

寶石宮

stagea 發表於 18-9-23 10:50
噢...我講左啦! 收唔番架啦!!! 哈哈

不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢呢個樣靚好多。不過fashion sense 比吳千語差得多。件top 都靚, 條褲就不敢恭維

男爵府

畀面勳章

Horace_b 發表於 18-9-23 09:10
唔討論個樣,佢呢身裝扮
同煎pan真係好襯

hahaha⋯⋯我正想咁講,品味好似呢

公爵府

MommyPanel勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回

瘦左靚左~不過套衫就.........

珍珠宮

cindy618 發表於 18-9-23 01:25
呢張似吳千語

佢可能打左botox,塊面明顯無左好多肉,不過為影相靚又無可厚非

珍珠宮

stagea 發表於 18-9-23 09:56
係既, 係既...英國讀設計

其實係咪d top up課程乍?唔係細細個過去果隻?

子爵府

呢張相又幾好睇

琥珀宮

ahpoo 發表於 18-9-23 11:09
其實係咪d top up課程乍?唔係細細個過去果隻?

記得好似係香港讀教育學院, 之後去英國讀bachelor degree

其他唔太清楚...

首頁

尾頁

跳至