影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

rosaki 發表於 18-10-2 13:37
枕上書好多嘢唔明,尤其係阿蘭若個故仔,唔明
1)點解佢會俾"同母異父"嘅家姐,夾埋"同母同父"的妹妹蝦 ...

個人愚見

1)一個喺蛇兜長大嘅妹妹,一個跟你喺宮中享盡錦衣玉食同一背景長大嘅妹妹,你會親近邊個多啲?後來橘諾都話:根本唔係恨阿蘭若,只係羨慕佢無拘束罷了!

2)傾畫夫人根本就偏愛同前夫生嘅橘諾,有朝一日幫個女登上帝位,其餘兩個女對佢嚟講係絆腳石!欲除之而後快!於是後來一個要死另一個瘋癲!

男爵府

rosaki 發表於 18-10-2 13:37
枕上書好多嘢唔明,尤其係阿蘭若個故仔,唔明
1)點解佢會俾"同母異父"嘅家姐,夾埋"同母同父"的妹妹蝦 ...

3)沉曄係深愛阿蘭若,呢份愛係由佢出於憐愛,衝入蛇兜餵哺嬰兒時嘅阿蘭若展開,許下承諾,將來佢有實權就救佢出嚟,可惜最後救阿蘭若出嚟嘅係西海二王子陌少,還認作阿蘭若師父;嗰下,佢對蘭已情根深種,但知道蘭已平安,曄就死心了,只要知道心上人安好就得了!我估佢表現出憎恨阿蘭若係為咗佢嘅安危,佢只能做到嘅係默默守護佢!

歡迎討論!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

AC117 發表於 18-9-23 08:06
唔睇,我睇幾次都飛走晒講鳳九嗰d戲

X2

水晶宮

回覆樓主:

三生三世嘅鳳九真係好煩,枕上書睇下口碑好唔好先決定睇唔睇。

複式洋房

回覆樓主:

我好想睇!我巧like鳳九和帝君喎

首頁

尾頁

跳至