麥當勞微信優惠(9月24日至10月8日)

ttjl7
|

janicy
|

wan1204
|

yannis430
|

Poyau
|
謝謝分享
Aidenlo
|
lcn2009 發表於 18-9-23 21:46
$10下次用,需否-定要麥當奴用?thx

同問
同埋用$10 coupon 有冇話最少消費幾多先可以扣$10?
sundays
|

diego
|
$10贈券只可麥當勞用。贈券都係買夠$20减$10。可以買左一個餐之後即時用贈券
wcpcelia    發表於 18-9-24 15:14
Aidenlo
|
diego 發表於 18-9-24 09:18
$10贈券只可麥當勞用。贈券都係買夠$20减$10。可以買左一個餐之後即時用贈券
...

即第一個歺送$10 coupon, 第二個歺減$10?
diego
|
Aidenlo 發表於 18-9-24 09:56
即第一個歺送$10 coupon, 第二個歺減$10?

Yes,你要用第一個餐送嗰$10嚟扣減
rebecca008
|
又黎減10元
Vin仔媽
|
多謝報料
栗子撻
|
如果減左10蚊券後, 都OVER 20蚊, 仲會唔會送多一張?
之前2蚊時會
civil_servant
|
同時有1張10蚊同1張2蚊
Ting0731
|
civil_servant 發表於 18-9-24 14:07
同時有1張10蚊同1張2蚊

即係over$20就有兩張劵送?咁可唔可以一次過用呢?
civil_servant
|
Ting0731 發表於 18-9-24 15:11
即係over$20就有兩張劵送?咁可唔可以一次過用呢?

我今朝m記送咗2張,但用應該只可用1張
Ting0731
|
civil_servant 發表於 18-9-24 15:19
我今朝m記送咗2張,但用應該只可用1張

唔知係咪下次扣完劵要滿$20先會再有$10劵滿$10就送埋$2劵呢

ko3go
|
拿左的10券有否限期?
patyin123
|
還是以前滿$25立即減$10好。
現在,第二次起,要滿$30才可以下次扣$10,那就不可以買$24的便宜餐了。
kenyuen
|
diego 發表於 18-9-24 09:18
...

要買夠$30或以上先至可以用得個張$10電子現金券,淨買一個$24餐就唔可以用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊