有無按摩,揼骨介紹?

sasafan
|

最好油尖旺,九龍城,我成日全身肌肉酸痛,試過泰式,按時非常痛,按後數天輕掃皮膚仍然痛,究竟系按傷還是正常?我好想找間好的,定期按,可能兩星期一次,自己盲中中5想上了黑店

SaBB
|
sasafan 發表於 18-9-23 18:59
最好油尖旺,九龍城,我成日全身肌肉酸痛,試過泰式,按時非常痛,按後數天輕掃皮膚仍然痛,究竟系按傷還是 ...

我自己覺得去中醫推拿正d , 按完真係鬆一排、中醫真係識搵出我d 痛位及問題、又會教我點改善添、$240/hr又吾冼比tips .
甜心朱古力
|
深水埗西九龍中心美食廣場果層,有幾間啲盲人按摩師傅唔錯。
333s    發表於 18-10-17 14:49
sasafan
|
SaBB 發表於 18-9-23 19:03
我自己覺得去中醫推拿正d , 按完真係鬆一排、中醫真係識搵出我d 痛位及問題、又會教我點改善添、$240/hr又 ...

Ok tks
sasafan
|
甜心朱古力 發表於 18-9-23 19:11
深水埗西九龍中心美食廣場果層,有幾間啲盲人按摩師傅唔錯。

什麼價錢?thanks
甜心朱古力
|
sasafan 發表於 18-9-23 19:16
什麼價錢?thanks

我按開果間$200,1個鐘全身。
水晶樹媽媽
|
我自己覺得去中醫推拿正d , 按完真係鬆一排、中醫真係識搵出我d 痛位及問題、又會教我點改善添、$240/hr又 ...

可 pm 資料我嗎?
謝謝你
hhhooo
|
sasafan 發表於 18-9-23 18:59
最好油尖旺,九龍城,我成日全身肌肉酸痛,試過泰式,按時非常痛,按後數天輕掃皮膚仍然痛,究竟系按傷還是 ...

推拿會唔會好少少
purplerain
|

邊間可介紹嗎?謝謝
lingirl
|

荔枝角啱唔啱?是視障按摩師開的社企,受過訓練很有經驗,一按就好多時講中有咩痛症~

Sorry,我驚在呢度講名會比話賣廣告被出紅牌,所以請大家想知就 pm我報知吧~不好版面留言說要我pm 大家了,tks
arting
|
lingirl 發表於 18-9-23 20:37
荔枝角啱唔啱?是視障按摩師開的社企,受過訓練很有經驗,一按就好多時講中有咩痛症~
...

可唔可以講詳細啲?
sasafan
|

Sorry,我驚在呢度 ...

Ok tks
lingirl
|
arting 發表於 18-9-23 20:50
可唔可以講詳細啲?

Sorry,我驚在呢度講名會比話賣廣告被出紅牌,所以請大家想知就 pm我報知吧~
指南針
|
有推介,土瓜灣,推完成個人鬆晒,要資料可PM 我
亜四
|
指南針 發表於 18-9-23 21:16
有推介,土瓜灣,推完成個人鬆晒,要資料可PM 我

請pm 謝謝
菠蘿冰條
|
...

唔該pm比我,謝謝!
RUBYWWW
|

Sorry,我驚在呢度 ...

可以pm我嗎?
Nikiii
|
我去開果個姨姨係太子站~由佢一開始做跟到依家佢自己開舖~跟左5/6年~係有料到次次按完都成個人暢通晒~~可以LAST到好耐
bobomia
|

係註冊中醫?全身推拿一個鐘?
AndyM
|
回覆 lingirl 的帖子

Can you PM me please? Many thanks!