自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我都鍾意聽佢唱歌

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

joejoemum 發表於 18-9-23 23:33
孫佳君真係冇以前咁靚,娘左好多。

唱歌唔錯

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

老公問係咪佢黎, 好似劉以達

放下自在

侯爵府

wan_sosin 發表於 18-9-23 23:22
是的,世界一定有很多虛假嘅人,但基本要懂得如何做人處事,是生存之道,小氣到出晒面,是小朋友行為!
...

同意

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

蔡楓華冇記錯,佢當年又係Dj,又有學歷,同期有車淑梅,鄧謁霖,而家人地上晒岸,有仔有女,蔡就儍下儍下,放唔低,糟蹋自己。
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

把聲仲好得,可惜

水晶宮

高大聲靚!可惜!
自由太多會令世人失去平衡

大宅

聲底不錯無點變。

不過真系唔夠氣,連講野都唔夠氣。可能身體虛弱所致,應該緞練下。

幾廿年來睇住佢由高處跌到谷底都好唏噓。都咁老了仲點會有起色,希望佢健康快樂⋯

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

豬仔mami 發表於 18-9-23 23:33

係喎,之前家燕姐唔知講咩佢都係窒人 :sweating ...

係!小田面色一沉
冇理佢
知佢瘋人瘋語

男爵府

佢把聲真係重好靚

珍珠宮

豬仔mami 發表於 18-9-23 23:24
講錯說話嗰時個人大啲靚仔啲

可惜也是劃上句號的時候

瑪瑙宮

佢唔錯的. 重記得 '情影', 好好聽. 好奇怪, 五十強無叫佢上去唱下.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢把聲同唱歌都仲係好得,係俾人感覺神化。

水晶宮

SUMSUMMAME 發表於 18-9-23 23:00
點解次次都要戴黑超眼鏡

光頭
眼有事
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Nancy20090615 發表於 18-9-24 13:11
佢唔錯的. 重記得 '情影', 好好聽. 好奇怪, 五十強無叫佢上去唱下.

"倩影”好聽呀

侯爵府

回覆樓主:

其實佢重有好多歌好聽,可惜當時百花齊放太多勁對手好大競爭,想突圍而出都幾難,可以講時侯唔啱,不過佢性格咁傲慢如果當時紅了又會點呢?

侯爵府

DoReMi媽媽 發表於 18-9-24 13:13
佢把聲同唱歌都仲係好得,係俾人感覺神化。

有情緒病都冇辦法

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

豬仔mami 發表於 18-9-24 13:45
有情緒病都冇辦法

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至