網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

有人淘過呢款洗碗粉嗎?

翡翠宮

helen830 發表於 18-9-23 23:07
有人淘過呢款洗碗粉嗎?

我都用緊呢隻,喺Marketplace買,標價99,enjoy卡滿百92折。見貓超而家2件8折、3件7折,最好同其他人夾,1盒有排用,唔建議自己啃兩三盒。

別墅

lyh80115 發表於 18-9-24 13:01
我都用緊呢隻,喺Marketplace買,標價99,enjoy卡滿百92折。見貓超而家2件8折、3件7折,最好同其他人夾,1 ...

洗得乾淨嗎?我用大P, 跟機送finish 粒裝,我覺得唔乾淨,如果香港有,咁我係香港買,ThX

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

helen830 發表於 18-9-24 13:13
洗得乾淨嗎?我用大P, 跟機送finish 粒裝,我覺得唔乾淨,如果香港有,咁我係香港買,ThX
...

乾淨,冇finish 咁臭,我都係market place 買,一盒夠用9個月

別墅

blackberry 發表於 18-9-24 13:24
乾淨,冇finish 咁臭,我都係market place 買,一盒夠用9個月

我都覺洗碗機有陣味,原來係finish

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

helen830 發表於 18-9-26 14:06
我都覺洗碗機有陣味,原來係finish

係,試過幾隻都ok,就係finish 好有化學品味

大宅

blackberry 發表於 18-9-24 13:24

請問你是用邊部洗碗機? 因我淘緊部大P返黎, 要睇定洗碗粉, 謝謝

首頁

尾頁

跳至