氣化脫疣。。。求教。。。

Lam_lam_c
|
見到用熱能氣化方法會無結焦,好似可以快d好。。。。想問下係咪真?
同埋有無九龍區又平又好既介紹??thxthx
ddfannybb
|
Lam_lam_c 發表於 18-9-24 08:56
見到用熱能氣化方法會無結焦,好似可以快d好。。。。想問下係咪真?
同埋有無九龍區又平又好既介紹??thxthx
...

用熱能氣化係會結焦架,甩焦之後就可以了
Lam_lam_c
|
ddfannybb 發表於 18-9-24 15:48
用熱能氣化係會結焦架,甩焦之後就可以了

咁請問你做幾錢啊???thx
ddfannybb
|
Lam_lam_c 發表於 18-9-24 17:06
咁請問你做幾錢啊???thx

$998 脫30 粒
Lam_lam_c
|
ddfannybb 發表於 18-9-24 17:32
$998 脫30 粒

可否pm我資料??thxthc
ddfannybb
|
Lam_lam_c 發表於 18-9-24 23:20
可否pm我資料??thxthc

點解你唔私底下pm我呢…
good_pig
|
ddfannybb 發表於 18-9-25 08:38

Lam_lam_c
|
ddfannybb 發表於 18-9-25 08:38

好啊,thcthc
天心陳
|
我之前做過醫生用co2
, 可以claim返保險唔係太貴, 覆診 只需要畀番 診金
hyacinthus
|
啱啱做完熱能氣化,傷口比用co2 laser 大,而家樣衰到返唔到工,好驚有疤痕,好後悔。
LuckyGirl
|
hyacinthus 發表於 18-10-26 13:33
啱啱做完熱能氣化,傷口比用co2 laser 大,而家樣衰到返唔到工,好驚有疤痕,好後悔。
...

請問喺邊度做?
LuckyGirl
|
ddfannybb 發表於 18-9-24 17:32
$998 脫30 粒

你脫過?效果怎樣?甩焦後疤痕明顯嗎?
hyacinthus
|
LuckyGirl 發表於 18-10-26 14:53
請問喺邊度做?

已pm, 唔喺度開名,仲要好鬼痛,唔係咪麻醉膏唔夠力,定係真係咁痛,我做過2-3次co2脫疣都唔痛,不過之前係搵醫生做。
Rascalbaby
|
回覆 hyacinthus 的帖子

我都諗住做添。。點算
hyacinthus
|
Rascalbaby 發表於 18-10-26 18:15
回覆 hyacinthus 的帖子

我都諗住做添。。點算

而家day3 面有兩三點發炎紅腫,我開始食抗生素,熱能氣化好視乎治療師手勢,co2似乎安全啲。
good_pig
|
hyacinthus 發表於 18-10-26 23:43
而家day3 面有兩三點發炎紅腫,我開始食抗生素,熱能氣化好視乎治療師手勢,co2似乎安全啲。
...

我都用熱能氣化,完全冇事
ktang0
|
hyacinthus 發表於 18-10-26 13:33
...

咁驚,我發覺自己有幾粒疣,仲諗住平平哋去做熱能氣化添
ddfannybb
|
LuckyGirl 發表於 18-10-26 14:56
你脫過?效果怎樣?甩焦後疤痕明顯嗎?

我脫過,甩焦後冇留疤喎
Sunday12
|
hyacinthus 發表於 18-10-26 16:22
已pm, 唔喺度開名,仲要好鬼痛,唔係咪麻醉膏唔夠力,定係真係咁痛,我做過2-3次co2脫疣都唔痛,不過之前 ...

請問那間做咁差?please pm, thx
hyacinthus
|
Sunday12 發表於 18-10-27 22:41
請問那間做咁差?please pm, thx

而家第四日開始結焦,希望可以快d好返,有沒有疤或凹洞遲d先知道。我唔係話呢間差,只不過呢次脫疣比想像中痛,因為全面脫所以有好多傷口,傷口第二日會開始變得明顯,成面一點點,如果要返工見人真係要請定假先好做。