親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wingchu 發表於 18-12-27 22:23
混泉得唔得?

我覺得普通啦!因為聞唔到溫泉硫磺氣味, 好似假假地咁。

溫泉分室外及室內。室內分男女, 但室外係男女一齊。

我入到室內溫泉時見到有人帶手機。我即問職員點解有人帶相機入溫泉。 點知職員話可以帶。因大家都著泳衣, 唔怕喎。

後尾我去室外溫泉會合我老公。最後走凈我同老公(其實唔多客, 可能天氣太凍), 我影左1張室外溫泉照, 都幾好feel。
天空之城, 快樂之地

男爵府

醒目開學勳章

PCCW2319 發表於 18-12-27 22:47

溫泉分室外及室內。室內分男 ...

睇落唔差,好過我去春暉園,係公眾泉望落的水跟本連腳都唔敢放落去。

水晶宮

wingchu 發表於 18-12-27 23:19
睇落唔差,好過我去春暉園,係公眾泉望落的水跟本連腳都唔敢放落去。

環境基本上幾好, 室內有桑拿室添。
天空之城, 快樂之地

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

PCCW2319 發表於 18-12-27 22:47

溫泉分室外及室內。室內分男 ...

落埋雪仲正

放下自在

水晶宮

cattz288 發表於 18-12-28 01:31
落埋雪仲正

如果遇到落雪就真係正。一路賞雪一路浸溫泉。
天空之城, 快樂之地

首頁

尾頁

跳至