自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好多人買,但d人買左其實都唔識用,買黎仲乜?點解覺得用左會有優越感同高人一等?
用android會次一等?

大宅

開心吸收勳章

何以見得D人又一定識用android?
其實三叔個價都有得FIGHT下
點解你覺得APPLE高人一等?

大宅

壺一v一 發表於 18-9-24 10:40
何以見得D人又一定識用android?
其實三叔個價都有得FIGHT下
點解你覺得APPLE高人一等? ...

iphone forum d人問「基本」操作多過andorid forum ! android當然有高階機,但至少2,3千蚊都交易,iphone有咩?

翡翠宮

回覆樓主:

強弩之末,少咗好多人買啦,同當年4S邊有得比?
佢而家科技含量落後過Android機,不過又唔好話啲人唔識用,佢已經簡單過Android,操作卻好笨拙;而Android比較複雜,識用的話,好多操作比iphone快捷。

翡翠宮

Smurfy 發表於 18-9-24 10:26
好多人買,但d人買左其實都唔識用,買黎仲乜?點解覺得用左會有優越感同高人一等?
...

而家買嘅人已經得番「唔想轉」、「番唔到轉頭」之類嘅理由,幾年前都可以好自豪話影相靚,iphone.再唔發奮就等死,佢始終係科技産品,唔可以長期行奢侈品路線。

子爵府

畀面勳章

用緊iphone ,只是比較喜歡用ios多過android,乜宜家仲會覺得用iphone高人一等咁膚淺架咩

男爵府

Smurfy 發表於 18-9-24 10:26
...

我用ihone純粹係因為佢襟用,襟跌用過三叔、小米,始終情歸IPhone,有其他好選擇我都唔想用IPhone,用到好悶!

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

價錢相對貴

首頁

尾頁

跳至