有冇人覺得「後生仔傾下計」好無聊!?

puzzledmama
|
可能我唔係後生仔女,睇咗兩三集,都真心覺得呢個talk show 一啲都唔好睇,話題無聊又低能,主持人兩位港姐冠軍,不但講嘢一舊舊,又言不及義,真正言語無味,一味講粗俗語,懶係爆咁,難為其他陪襯在側的後生仔,仲要扮到好有趣味的樣子,聽兩個低能港姐噴口水⋯⋯
真係超低成本又冇誠意的制作,無聊到極點的節目!
cissie    發表於 18-9-25 18:20
寶褓保補    發表於 18-9-25 09:57
wcpcelia    發表於 18-9-25 08:46
tansyneko    發表於 18-9-24 13:36
JD930    發表於 18-9-24 12:28
manman豬
|
都唔係既,起碼真係請班後生既睇下佢地時下有咩想法,收視是最公平的,真係做得差好快會習埋
JD930
|
manman豬 發表於 18-9-24 12:24
都唔係既,起碼真係請班後生既睇下佢地時下有咩想法,收視是最公平的,真係做得差好快會習埋 ...

係嘅,人人口味唔同
lojo11
|
我覺得ok,睇下後生諗咩都好
M&A Mom
|
我屋企有兩個後生仔, 所以我覺得睇後生仔傾下計了解下一種後生仔嘅諗法。有時都覺得佢哋幾搞笑,喺佢哋嘅節目當中學咗啲嘢,有時唔明就會返嚟問自己個仔,跟住就會有講有笑 再討論下個節目,咁就同個仔有啱channel嘅話題啦!
Danny3101
|
puzzledmama 發表於 18-9-24 12:22
可能我唔係後生仔女,睇咗兩三集,都真心覺得呢個talk show 一啲都唔好睇,話題無聊又低能,主持人兩位港姐 ...

後生仔 又可能覺得 TVB 劇是 膠劇
咪又系咁多人睇
lanjarbi
|
可能我唔係後生仔女,睇咗兩三集,都真心覺得呢個talk show 一啲都唔好睇,話題無聊又低能,主持人兩位港姐 ...

我諗呢D就係代溝,但如果有仔女係咁上下大,睇下了解下佢諗咩都好呀
NatalieTY
|

你都話你唔係後生仔女啦覺得唔好睇係正常!
可能依家d後生仔女大部份都係咁呢,食古不化既老人家係唔接受新事物既
靚靚老婆
|
我覺得ok
tsung
|

我冇睇過
JD930    發表於 18-9-24 14:05
Rubik
|
我都係睇黎見識下而家興咩
熊妹妹
|
睇過幾分鐘,就知唔係自己杯茶。反正冇所謂,熄電視/睇其他台/玩手機都得
貧窮媽媽
|
我覺得幾好睇wor
YAC0601
|
因為你唔係後生仔囉,你覺得唔好睇唔代表人地覺得唔好睇,TVB啲膠劇夠膠啦!啲師奶一樣覺得好睇

又拎自己把尺出黎做世界公認標準?
pongpig
|
百貨應百客梗有捧場客
但吾係我杯茶
wcpcelia    發表於 18-9-25 08:46
kit2004
|
呢d就係代溝
mariefish
|
tsung 發表於 18-9-24 13:14
我冇睇過