自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

回覆樓主:

唔會特登睇, 但開左電視見到會聽下。 少接觸後生, 除左阿仔和佢啲同學, 都要知下而家佢地諗咩,興咩,講咩。

反而星期六,日朝早啲老人節目好悶, 一定轉台。

男爵府

回覆樓主:

每個年紀嘅人都有佢地鍾意嘅野
你唔係後生仔或者唔識後生仔嘅野
冇共鳴,唔鍾意睇係正常

但唔可以斷言話人地節目唔掂,無聊
因為人地目標觀眾唔係C9
係啲後生仔

子爵府

Danny3101 發表於 18-9-24 12:47
後生仔 又可能覺得 TVB 劇是 膠劇
咪又系咁多人睇

我唔係後生仔,係c9 都覺得TBB膠到唔膠,無睇好耐。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mariefish 發表於 18-9-24 13:23
我都冇呀

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實好難得佢地有咁多話題講唔停

寶石宮

2023年兔年勳章

JD930 發表於 18-9-24 12:29
係嘅,人人口味唔同

百貨應百客

JD930    發表於 18-9-24 14:04

男爵府

puzzledmama 發表於 18-9-24 12:22
可能我唔係後生仔女,睇咗兩三集,都真心覺得呢個talk show 一啲都唔好睇,話題無聊又低能,主持人兩位港姐 ...

可能我仲係“後生仔”啦,30頭!我覺得好好睇,好好笑喔!之前無睇開,由60幾集開始睇返轉頭,對麥明詩無感覺變鍾意左佢,雖然唔係粉絲,覺得佢幾有智慧,唔係死讀書果種!FYY更加係由鍾意佢變左粉絲,

侯爵府

回覆樓主:

我睇幾分鐘已經睇唔落去 只可以講唔係俾我呢d年紀睇

子爵府

我C9一名, 覺得大部份話題都OK,
可以了解下D後生仔,
但反而有1,2個後生仔主持就麻麻.
但又超like sandy, vincent

禁止訪問

珍珠宮

話明,後生仔

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tsung 發表於 18-9-24 13:37

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

接受唔到新意維就唔好睇,轉台啦
攞來激心為咩
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

tsung 發表於 18-9-24 13:14
我冇睇過

我都係

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

jolps 發表於 18-9-24 13:49
我睇幾分鐘已經睇唔落去 只可以講唔係俾我呢d年紀睇

有同感

男爵府

我覺得OK,幾好笑呀,雖然我唔係集集追

複式洋房

回覆樓主:

因為你唔係後生囉 , 你可以揀返d啱你年紀睇既節目架,唔使咁踩人既,星期六日都有好多啱中老年人睇既節目,都係唔啱咪熄電視去晨運囉

男爵府

幪面超人 發表於 18-9-24 13:51
我C9一名, 覺得大部份話題都OK,
可以了解下D後生仔,
但反而有1,2個後生仔主持就麻麻.

我都好鍾意sandy,成日係屋企附近見到佢,勁nice!

男爵府

123mo123mo 發表於 18-9-24 14:10
因為你唔係後生囉 , 你可以揀返d啱你年紀睇既節目架,唔使咁踩人既,星期六日都有好多啱中老年人睇 ...

jm的留言我笑出聲

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

早期好睇d

首頁
12345...9

尾頁

跳至