自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

回覆樓主

我自己無睇,但我阿媽居然日日睇,佢話好好笑,我媽仲潮過我

禁止訪問

伯爵府

我會轉台

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

睇過一兩次,記得有次6號話好難接佢兩位講野

男爵府

回覆樓主

我又覺得OK喎,只係FYY要改好d懶音,因為實在太嚴重了

伯爵府

我都覺得好無聊, 但唔會批評人地節目,我最多咪唔睇, 又冇規定一定要人睇

公爵府

回覆樓主

見到10a就已經無乜興趣睇。
無聊係幾無聊㗎,唔啱睇會轉台

侯爵府

回覆樓主:

係勁無聊

子爵府

回覆樓主:

睇收視同頻密度咪知受吾受歡迎。

以前奬門人咪超無聊, 咪啱哂c9 市場!

電視台要满足吾同階層, 亦特登放在J2 已擺明係for 後生仔。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Pollyowen 發表於 18-9-24 13:41
其實好難得佢地有咁多話題講唔停

後生就係乜都講餐飽㗎啦! 不過左一班講右一班講成日疊聲, 跟住轉頭又到馮盈盈搶嘢嚟講 就覺得比較嘈!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

sillykaka 發表於 18-9-24 14:11
我都好鍾意sandy,成日係屋企附近見到佢,勁nice!

我仔之前同佢同hall, 有次佢哋喺hall打邊爐, 我仔同佢講: 我媽咪好鍾意睇你做後生仔嘅!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

男爵府

M&A Mom 發表於 18-9-24 14:56
我仔之前同佢同hall, 有次佢哋喺hall打邊爐, 我仔同佢講: 我媽咪好鍾意睇你做後生仔嘅!
...

我仲有嘗試去join佢的瑜伽class,可惜當時滿員,佢話有位通知我,捻起都好好笑,我係新進C9啊!

子爵府

123mo123mo 發表於 18-9-24 14:10
因為你唔係後生囉 , 你可以揀返d啱你年紀睇既節目架,唔使咁踩人既,星期六日都有好多啱中老年人睇 ...

Yes yes,有家燕媽媽既金曲50年
講明係後生仔傾下計,比後生睇架。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔好睇好無聊,唔會浪費時間睇這些節目,在我而言打機比睇佢更有意義

大宅

puzzledmama 發表於 18-9-24 12:22
可能我唔係後生仔女,睇咗兩三集,都真心覺得呢個talk show 一啲都唔好睇,話題無聊又低能,主持人兩位港姐 ...

極度讚同

珍珠宮

我一集都唔會去睇.
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我40頭,我真係覺得ok,幾好笑喎

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

可能我吾係後生仔,所以我覺得完全吾好睇

首頁
12345...9

尾頁

跳至