我想 bye bye 斑斑

sophiachan0116
|
beckydaisukiki 發表於 18-9-24 12:23
有無人試過激光去斑?work 唔 work?要做幾耐先打得走晒d斑?

我做了三次,效果非常好,你可以上它網頁睇下真實個案。我最鍾意它不 hardshell。每次都有好明顯效果,我已經去了八九成的斑,我一向面黃,做了之後,皮膚白了好多
YSusanna
|
做過discovery pico, 一次已見到效果,做左三四次已清晒咁濟,有興趣可以pm 你
kongbeauty002
|
beckydaisukiki 發表於 18-9-24 12:23
有無人試過激光去斑?work 唔 work?要做幾耐先打得走晒d斑?
work!! 激光去斑,真係好好,我試過最少第2-3次才見到明顯效果

|
廷廷媽 發表於 18-10-9 09:37
要睇下你係邊種斑, 深層大塊荷爾蒙斑真係唔好諗住3幾次有效果......
係呀,如果淺淺的點點斑,幾次都ok, 明顯膚色白左,但深層深色斑,要打幾10次先得
|
[size=22.9709px]我推介你試一款「Zkin Laser 激光去斑」,根據皮膚中的黑色素選擇性地吸收光線的特性,即係唔會打錯位,減少 刺激皮膚
|
你面上果D 係咪 雀斑呀?
|
如果係雀斑,其實打laser好快就會清曬~~
所以,我建議趁早打左佢仲好,遲下積落會變深層斑就好難打
sabinababy
|
kongbeauty002 發表於 18-10-31 20:32
work!! 激光去斑,真係好好,我試過最少第2-3次才見到明顯效果
好正,你去邊間做,可以pm 我嗎?
sabinababy
|
kongbeauty002 發表於 18-10-31 22:47
我推介你試一款「Zkin Laser 激光去斑」,根據皮膚中的黑色素選擇性地吸收光線的特性,即係唔會打錯位,減 ...
我之前試過,有時亂打,無野嘅地方又打,打到紅晒,所以我唔敢亂試
sabinababy
|
kongbeauty002 發表於 18-10-31 22:41
係呀,如果淺淺的點點斑,幾次都ok, 明顯膚色白左,但深層深色斑,要打幾10次先得
...
我主要想打雀斑和印,其實下巴位有個深色斑,我唔知點做,去過美容院打過一次,但效果唔得
|
sabinababy 發表於 18-11-1 12:15
好正,你去邊間做,可以pm 我嗎?
我去Spx Collxxxxxxx, 好好呀
|
回覆 beckydaisukiki 的帖子

我見有同事打皮秒,打左一次都有效果
|
回覆 issactmaria 的帖子

好詳細丫,不過一次過做兩樣咪好貴
|
回覆 issactmaria 的帖子

好詳細丫,不過一次過做兩樣咪好貴
|
回覆 kongbeauty002 的帖子

咁犀利?會唔會好貴嫁?
|
回覆 sabinababy 的帖子

緊係啦~塊面黎嫁><
|
回覆 sophiachan0116 的帖子

咁正?
sophiachan0116
|
[email protected] 發表於 18-12-17 13:55
回覆 sophiachan0116 的帖子

咁正?

LovelyTracyChan
|

我依家都打緊pico laser,打左幾次都見到有淡左,好開心!仲要係治療師打,手勢唔錯
Ruby24320
|
issactmaria 發表於 18-10-8 17:12
巳pm你!

我都想知pick+蜂巢幾錢 Thx