我想 bye bye 斑斑

issactmaria
|
Ruby24320 發表於 18-12-17 19:06
我都想知pick+蜂巢幾錢 Thx

已pm你!
Hkgfille
|
YSusanna 發表於 18-10-12 23:10
做過discovery pico, 一次已見到效果,做左三四次已清晒咁濟,有興趣可以pm 你
...

可以pm?
imhsewife
|
我都係做discovery pico d 斑清得幾快 我朋友都有做 都話幾好
wongmonna198282
|
beckydaisukiki 發表於 18-9-24 12:23
有無人試過激光去斑?work 唔 work?要做幾耐先打得走晒d斑?

前排先做左 Pico Laser,效果都好明顯,建議可以去試下
我自己做左2800左右,如果大家有興趣我有相可以分享下

iam_faimama
|
wongmonna198282 發表於 19-1-15 04:00
前排先做左 Pico Laser,效果都好明顯,建議可以去試下
我自己做左2800左右,如果大家有興趣我有相可以分 ...

我想睇下個前後分別, 想問下你做左幾多錢? 會唔會好貴?
ibluess
|
我都想知A妹係邊間?可唔可以PM一下我
我塊面都好多淺淺既斑,有幾塊深深,都好想試下睇下有冇用,唔知係咪好貴
|
iam_faimama 發表於 19-1-15 11:10
我想睇下個前後分別, 想問下你做左幾多錢? 會唔會好貴?

可以呀,我做既價錢應該平過其他美容公司,我唔係搵醫生打,我搵治療師打
但係手勢一樣好好,而家我d 班都差唔多清曬

做Pico laser前

做Pico laser 3日後

做Pico laser後

issactmaria
|
ibluess 發表於 19-1-15 11:41
我都想知A妹係邊間?可唔可以PM一下我
我塊面都好多淺淺既斑,有幾塊深深,都好想試下睇下有冇用,唔知係咪 ...

已pm你!
daisydaiswong
|
wongmonna198282 發表於 19-1-15 11:48
可以呀,我做既價錢應該平過其他美容公司,我唔係搵醫生打,我搵治療師打
但係手勢一樣好好,而家我d 班 ...
你做既係幾多錢呀,同埋要打幾多次先有你呢個效果架?
cheuklokmom
|
回覆 sophiachan0116 的帖子

想知幾錢一次, thx
sophiachan0116
|
cheuklokmom 發表於 19-1-15 12:40
回覆 sophiachan0116 的帖子

想知幾錢一次, thx

比了你
|
daisydaiswong 發表於 19-1-15 12:37
你做既係幾多錢呀,同埋要打幾多次先有你呢個效果架?

我諗幾多錢每個人都唔定,要睇返d班深唔深要做幾多次,我自己就做左兩次就清到差唔多
betty886
|
宜家有隻針打左幾次之後就會減淡到斑,做機勁易反黑,護理得唔好仲衰過唔打
yybb09
|
wongmonna198282 發表於 19-1-15 11:48
但係手勢一樣好好,而家我d 班 ...

你有冇結痂?
clara_324
|
beckydaisukiki 發表於 18-9-24 12:23
有無人試過激光去斑?work 唔 work?要做幾耐先打得走晒d斑?

做Pico打左6次退左好多。
masaki126
|
我都係呢間打緊pico...
佢依家有promo...有介紹人介紹....2個都可free 1次Pico Genesis 美白去斑療程.
如果有需要可pm我..咁大家都可free做多次..
ktang0
|
betty886 發表於 19-1-16 02:44
宜家有隻針打左幾次之後就會減淡到斑,做機勁易反黑,護理得唔好仲衰過唔打
...

咩黎架?
betty886
|
ktang0 發表於 19-1-19 10:24
咩黎架?

去斑針
ktang0
|
betty886 發表於 19-1-19 10:44
去斑針

什麼牌子來的?要醫生做?貴嗎?荷爾蒙斑可以嗎?
Mornin
|
issactmaria 發表於 19-1-15 12:24
已pm你!

我都想知價錢同邊間做?