請問元朗邊間美容院做機好?

shan_524
|
家有小燊 發表於 18-11-21 00:25
pm pls

Please pm
paris2010
|
鰻魚仔 發表於 18-10-9 08:45
有呀,我做開果間中小型,有兩間分店,用大牌子機,價錢平過大集團,最重要唔sell, 在鳳攸南街。

我n年前 ...

想要資料,謝謝
DoDoSo
|
een31 發表於 18-10-12 17:31
你主要想做咩機?做開細鋪 唔sell又可單次比 想知先pm我

請問邊問
DoDoSo
|
豬豬細細 發表於 18-10-29 00:52
我做開個間都唔hard sell,機又新,介紹左好多朋友去,不過就係tst

我又想知呀
kathiee4me
|
回覆 鰻魚仔 的帖子

我都想知資料啊 thxxx
kathiee4me
|
回覆 een31 的帖子

想知資料啊thankyouuuuu
bkbbjm
|
有呀,我做開果間中小型,有兩間分店,用大牌子機,價錢平過大集團,最重要唔sell, 在鳳攸南街。

我n年前 ...

Please pm
evaeva4220
|

我n年前 ...

想知,可否PM(emoji)
Ksy229
|
我都想知, 可以PM 我嗎? THX
agnes1979124
|
Pm plx
HelenKwan
|
回覆 鰻魚仔 的帖子

Pls PM me.
Many thanks!
粉色Kitty
|

我n年前 ...

想知
coee
|

我n年前 ...

Please PM, thanks

yanyan3108
|
een31 發表於 18-10-12 17:31
你主要想做咩機?做開細鋪 唔sell又可單次比 想知先pm我

想知
yanyan3108
|

我n年前 ...

想知thanks
Yukc71
|

我n年前 ...

Pls pm
鰻魚仔
|
我講果間美容院現在擴充,搬左去朗8隔離。雞地果邊冇左了
manmandd
|
鰻魚仔 發表於 19-1-24 23:07
我講果間美容院現在擴充,搬左去朗8隔離。雞地果邊冇左了

可以PM嗎? THX!
cicichow
|

我n年前 ...

Pm pls (emoji)(emoji)thanks