求介紹~增長睫毛液

gh312
|
本身易斷又短,想知增長邊隻好?~謝謝
肥桃寶寶
|
我都想知
bubblegummy
|
我用過或用緊的增長睫毛液有
1. Latisse: 最見效,不過比較貴同難買,所以用完一支無用
2. Revitalash JP: 都有效,但又係比較貴
3. Nutraluxe Lash MD: 依家用緊,比較平,而且香港都買到,效果都有嘅,不過無前兩隻咁明顯
vet
|
bubblegummy 發表於 18-9-24 22:45
1. Latisse: 最見效,不過比較貴同難買,所以用完一支無用
2. Revitalash JP: ...

請問有熊貓眼嗎?
bubblegummy
|
vet 發表於 18-9-24 22:49
請問有熊貓眼嗎?

第一隻我覺得有小小,其餘兩隻我覺得無,可能我本身都有黑眼圈
vet
|
bubblegummy 發表於 18-9-24 23:23
第一隻我覺得有小小,其餘兩隻我覺得無,可能我本身都有黑眼圈

thank you
gh312
|

Thx~咁第3隻可以係邊到買到
bubblegummy
|
gh312 發表於 18-9-25 00:15
Thx~咁第3隻可以係邊到買到

HKTV Mall
熊貓兒
|
我有植開眼睫毛,所以都搽睫毛精華黎keep。我用開Kesalan Patharan支Lash Effect,效果好明顯。

Prima_facie
|
熊貓兒 發表於 18-10-8 01:42
我有植開眼睫毛,所以都搽睫毛精華黎keep。我用開Kesalan Patharan支Lash Effect,效果好明顯。

請問邊到可以買到?

熊貓兒
|
Prima_facie 發表於 18-10-8 03:20
請問邊到可以買到?

[email protected]尖沙咀美麗華B1 KP
mimishan
|

用緊第三個支md 生到好似雜草咁 好鬼勁
但因為我本身無黑眼圈問題 見眼皮真係會深左 所以要減量咁搭搽
另外talika 都好好用 一支用到半年以上 又平 係慢少少囉