自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有個三四十歲嘅男護士同一個 個樣好兇神惡煞嘅 都算大隻有少少肥肥哋 嘅 病人叔叔講 (目測大概五六十歲)……………… 傻豬豬快啲食藥要乖 ……嗰個情景都覺得好搞笑....同埋覺得個...男護士好有愛心

wcpcelia    發表於 18-9-25 16:10

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

公爵府

sjssjssjs 發表於 18-9-25 06:31
有個三四十歲嘅男護士同一個 個樣好兇神惡煞嘅 都算大隻有少少肥肥哋 嘅 病人叔叔講 (目測大概五六十歲)… ...
好有愛心的護士

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

好有愛

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

有時佢哋會叫啲病人做"乜乜BB"食藥啦! 我聽到都忍唔住爆笑

pansy888hk    發表於 18-9-26 00:57

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

用戶要求終止服務

我之前見過有個女護士長好細心叫個婆婆病人:傻豬黎既,唔舒服要講嘛.....
即時俾個3,4x歲個仔爆,咩傻豬呀,你叫咩呀...

(呢個仔係日日上黎嘈話要見社工要用佢阿媽名義申請公屋,但婆婆係住老人院佢好地地)

珍珠宮

回覆樓主:

珍珠宮

有個三四十歲嘅男護士同一個 個樣好兇神惡煞嘅 都算大隻有少少肥肥哋 嘅 病人叔叔講 (目測大概五六十歲)… ...

有d護士會叫病人個名吾連姓,我覺得幾親切

子爵府

某d醫護人員真係好有心

侯爵府

男爵府

翡翠宮

牛年勳章

回覆樓主

水晶宮

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

病人都係氹架!
放下自在

男爵府

畀面勳章

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

男護士好好牙!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大宅

回覆樓主

好正

首頁

尾頁

跳至