我自己做開果間facial 就做完 , 有無好介紹

ccm516
|
beckydaisukiki
|
Axxxx 幾好,Spa cxxxxx 都做得過
ccm516
|
回覆 beckydaisukiki 的帖子

大約一次幾錢?我想做皮秒
issactmaria
|
皮秒唔係facial 喎!
dordoristse
|
想做咩facial ? 普通果d 人手facial ?
cakii
|
點解唔係做開嗰間繼續做呀?
ccm516
|
cakii 發表於 18-9-28 11:27
點解唔係做開嗰間繼續做呀?

我果間d美容師轉哂到大媽 一路做一路sale
所以做完算數唔想再join
ccm516
|
issactmaria 發表於 18-9-27 19:30
皮秒唔係facial 喎!

唔係嫁 我知佢可以收細毛孔
cakii
|
ccm516 發表於 18-9-29 16:05
我果間d美容師轉哂到大媽 一路做一路sale
所以做完算數唔想再join

我做開銅鑼灣,細舖,好好㗎,出名唔sell。
issactmaria
|
ccm516 發表於 18-9-29 16:06

我認同做Pico一次好過做普通facial一個course, 所以我做了幾次Pico後都考慮慢慢cut 咗我D普通facial, 日後情願做hydro facial+ TNS 或 pico 等, 平日自己在家再做peeling 及敷mask.
BK999
|
ccm516 發表於 18-9-27 18:59

$1500
friend07
|
cakii 發表於 18-9-29 16:31
我做開銅鑼灣,細舖,好好㗎,出名唔sell。

pls. pm, thx.
cakii
|
friend07 發表於 18-9-29 21:04
pls. pm, thx.

你想要做咩facial嘅美容舖呀?我有做開兩間㗎 唔同類型facial我會去唔同舖
friend07
|
cakii 發表於 18-9-29 21:11
你想要做咩facial嘅美容舖呀?我有做開兩間㗎 唔同類型facial我會去唔同舖
...
不是醫美, thx.
kongbeauty002
|
ccm516 發表於 18-9-25 14:29
我試過Bexxx, 價錢比較貴,用料好,另外,Sxx Cxxxxtion, 價錢優惠,手勢都好好~
|
ccm516 發表於 18-9-27 18:59

你想做皮秒,你可以去Sxx Cxxxxxxx, 在尖沙咀和銅鑼灣的medical spa 有得做啊
|
ccm516 發表於 18-9-29 16:06
係可以收細毛吼,但未必做皮秒,可以試下冰極皮膚護理,將精華鎖於肌底,同時又收緊細毛孔,又可以補水,天氣乾啱做
|
BK999 發表於 18-9-29 17:51
$1500
好貴喎
豬豬細細
|
ccm516 發表於 18-9-25 14:29

tst,治療師質素好,舒服又唔hard sell
Jayden飛飛
|