胃造囗

joyce2288
|
請問有冇人知邊度可買到以下胃造囗喉,謝謝!
問佐醫院話唔方便介紹公司.....

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
littlelittlekwa
|
joyce2288 發表於 18-9-25 15:40
請問有冇人知邊度可買到以下胃造囗喉,謝謝!
問佐醫院話唔方便介紹公司.....

咁奇怪?
醫院冇比條喉個名比你?得張相?
冇名你好難搵架
PEG 喉有好多款 唔同size
有d仲要係外地訂返黎

winner128
|
回覆 joyce2288 的帖子

試下打去"高華大藥房" 問下 ~
蕃薯仔媽媽
|
呢D喉要響手術室做/換,衹有醫生先處理到,唔會咁易比一般人買到
oldfrog
|
匯寶、力圖醫療問下有問
如意吉禪
|
正常應該醫生會比個名你去跟住買,建議你再問下,因為你買錯之後再換都費時失事
joyce2288
|
蕃薯仔媽媽 發表於 18-9-25 17:03
呢D喉要響手術室做/換,衹有醫生先處理到,唔會咁易比一般人買到

謝謝大家回覆

其實係幫朋友搵的, 政府醫院醫生換, 唔可以自己更換的, 但要病人自己提供條喉, 打去醫院問, 話唔方便介紹, 上網揾佐好多間都冇呢隻款, 只有舊款, 所以上嚟 BK 請教大家, 我試下打去問下先, 謝謝大家
YYMacauda
|
正常醫院做手術,佢地會俾醫療公司你買返條喉俾醫院...
你試下問永義有無,因為我訂造口鈕係同佢地訂
joyce2288
|
YYMacauda 發表於 18-9-25 17:24
正常醫院做手術,佢地會俾醫療公司你買返條喉俾醫院...
你試下問永義有無,因為我訂造口鈕係同佢地訂
...

謝謝(emoji)(emoji)

其實都好奇怪醫院唔介紹, 姑娘話一係直接問醫生, 但下次見醫生係 11 月.....
YYMacauda
|
joyce2288 發表於 18-9-25 17:26
謝謝(emoji)(emoji)

其實都好奇怪醫院唔介紹, 姑娘話一係直接問醫生, 但下次見醫生係 11 月.....

正常姑娘應該都有
我要返屋企搵下張單先
王小肥
|
旺角花園街附近. 火車站那邊有間永恒醫療用品. 或是医院地舖或病人互相商舖可能有
joyce2288
|
王小肥 發表於 18-9-25 17:28
旺角花園街附近. 火車站那邊有間永恒醫療用品. 或是医院地舖或病人互相商舖可能有 ...

唔該哂, 永恒冇
joyce2288
|
oldfrog 發表於 18-9-25 17:10
匯寶、力圖醫療問下有問

謝謝, 我打去問下
joyce2288
|
YYMacauda 發表於 18-9-25 17:27
正常姑娘應該都有
我要返屋企搵下張單先

好呀! 唔該哂你
joyce2288
|
littlelittlekwa 發表於 18-9-25 16:45
咁奇怪?
醫院冇比條喉個名比你?得張相?
冇名你好難搵架

係好難搵, 唔該哂 :)
esmehouse
|
你可以試下搵醫療器材公司睇下有冇得買
Issac_BB
|
你呢條喉個牌子你 “Cook” , 你聽日試吓打去問啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
YYMacauda
|
joyce2288 發表於 18-9-25 17:33