我都想大時大節就買樓呀

硬任務
|
melomelomelody 發表於 18-9-25 19:21
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20180925/58721181

信佢一成,双目失明!吹到咁大 ,都吾怕親友睇到笑
硬任務
|
melomelomelody 發表於 18-9-25 20:54

農歷七月要買凶宅應節

農歷七月可能佢去纸紥舖買,有前後花園的
bmuimami
|
不如再誇張啲
twotigers
|
硬任務 發表於 18-9-25 21:17
農歷七月可能佢去纸紥舖買,有前後花園的

仲要一堆工人
twotigers
|
moma1023 發表於 18-9-25 20:58
我都係,每逢佳節買山頂

狂掃貨
cakii
|
crystal媽咪 發表於 18-9-25 19:26
我都想,咁等我早啲瞓陣先

早抖
抺茶雪糕
|
真係吹得太大,咁巴閉就唔使成家人先夾到個小小嘅首期買間500萬嘅樓比個仔,起碼買單2千萬啦
twotigers
|
melomelomelody 發表於 18-9-25 20:56
我窮到大富翁都未買,但呀女有2層玩具屋揸手

crystal媽咪
|
stagea 發表於 18-9-25 20:03
好假喎⋯⋯買沙田都講得出口

crystal媽咪
|
cakii 發表於 18-9-25 21:23
早抖

ha ha…………
ccmoon
|
人唔笑狗都吠既最佳例子吹水記得要抹咀
vivibabyvivi
|
kittyChing 發表於 18-9-25 19:59
就嚟重陽節 ,佢應該都會再買「衫鈕」 , 真係吹得就吹,唔怕D親戚朋友第日見到佢喺度笑 ...

盂蘭節買唔買
vivibabyvivi
|
chanseenine 發表於 18-9-25 20:24
cut!專業D得唔得呀!霞姨陣間唔俾飯盒你兩條友仔㗎!

臨時演員都係演員
tsung
|
kittyChing 發表於 18-9-25 19:59
就嚟重陽節 ,佢應該都會再買「衫鈕」 , 真係吹得就吹,唔怕D親戚朋友第日見到佢喺度笑 ...

Meow_call
|
睇定買呀?
hahaha1231
|

【加息前賣樓】3字頭陳生500萬full pay買LP6:有閒錢就買
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180925&s=7015342&a=58721143

呢個閒錢買 唔驚加息 500萬full pay
Wannabe1
|
我都系早D訓教啦
melomelomelody
|
hahaha1231 發表於 18-9-25 22:02
【加息前賣樓】3字頭陳生500萬full pay買LP6:有閒錢就買
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180 ...

可能佢未去人地大時大節就買嘅地步,所以可以一炮過俾
Wild_Lady
|
相信係媒嚟,為樓盤做吓勢咁,無需認真。

當然大把人係好有錢,但應該唔會咁講嘢。
sjnl43
|
抺茶雪糕 發表於 18-9-25 21:27
真係吹得太大,咁巴閉就唔使成家人先夾到個小小嘅首期買間500萬嘅樓比個仔,起碼買單2千萬啦
...

踢爆晒

人地下次改, 500 萬上車盤比未成年孫,養下猫養下狗咁啦