而家仲有無女性戴假髮?

newinewi
|
不是造型轉變那種,是頭髮薄或掉髮,而去戴假髮,男性好似多D,一般係植髮或織髮,但整個好似無乜見,或有而不發覺。
crystal媽咪
|
有見過
tsung
|
crystal媽咪 發表於 18-9-25 21:34
有見過

X2
Teresa
|
newinewi 發表於 18-9-25 21:32
不是造型轉變那種,是頭髮薄或掉髮,而去戴假髮,男性好似多D,一般係植髮或織髮,但整個好似無乜見,或有 ...

仲有,我媽人過70都戴緊,因為天生脫髮,都戴左幾十年。

而家技術好左,所以假髮都好迫真。不過可能因為我媽戴左好多年假髮,我識睇出其他人嘅髮係真髮定假髮。
love2talk
|
Teresa 發表於 18-9-25 22:54
仲有,我媽人過70都戴緊,因為天生脫髮,都戴左幾十年。

而家技術好左,所以假髮都好迫真。不過可能因為 ...

我曾經因爲比人剪衰咗個頭,走去買咗個真髮既假髮嚟戴,嗰個假髮只戴咗一日就放咗喺度,最後個假髮比咗個朋友。
tkop
|
不是造型轉變那種,是頭髮薄或掉髮,而去戴假髮,男性好似多D,一般係植髮或織髮,但整個好似無乜見,或有 ...

髮官咪有囉
sushiroll    發表於 5 天前
FJmom    發表於 18-11-9 12:45
日月水火    發表於 18-10-6 14:25
寶褓保補    發表於 18-9-25 23:05
novoma
|
一向都有, 只是你冇留意
節瓜bb
|
有,我媽咪。
佢癌症做化療甩晒d頭髮,所以依家帶假髮。
日月水火    發表於 18-10-6 14:26
wcpcelia    發表於 18-9-26 11:48
hontari
|
有,我媽
4X歲開始已經成頭白頭髮,染左好多年到依家5X歲開始戴假髮算數
Jane1983
|
有需要就戴啦,唔使唸多唔多人。多頭髮同少頭髮比,個造型好好多。
mandychan1611
|
實有人用架……你知吾知就另一回事
蝦碌媽咪
|

轉好多洗頭水也避免唔到脫髮,都想試吓,只未行動
umama
|
邊間好?想自然d
mercurycc
|
見荃灣開左間都幾多人,而家假髮靚左好多。
怪獸青BB
|
有,不過有頭髮邊個會帶假髮啊,所以唔會深究
andyman
|
tkop 發表於 18-9-25 23:02
髮官咪有囉

今次比我執到啦, 法官
認字特警
|
有呀,做化療會甩頭髮㗎嘛
kc_01k
|
andyman 發表於 18-9-26 09:59
今次比我執到啦, 法官

洋洋
|
mercurycc 發表於 18-9-26 09:27
見荃灣開左間都幾多人,而家假髮靚左好多。

邊度呢?
bkywong
|

生完個女後,頭髮薄咗好多,喺荔枝角香工買咗個真髮for頭頂,都無乜人發現,嘻