自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 18-9-26 02:02
唔係化,有冇後悔先

之後有
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

用戶要求終止服務

circle119 發表於 18-9-26 02:03
幸福自己掙取

大家成年人,又唔駛咁怕醜、

Buy 你
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

你的外型係點?
你咁主動對方都冇反應,不如比D心機扮靚,男人係睇外表。

水晶宮

只能說機會真的不大,因為如果佢對你有意思,就算是你做出聲那位,佢都會表現積極

當年有人做媒幫我同一個唔熟的男性(朋友都稱不上,只是大家都叫認識大家而已)交換了電話。而我承認我心急我做主動sms「new」佢講野(當年沒有通訊軟件),但他是積極回應我的,跟住約我出街食飯,最後發展都做情侶,便是我現在的c6了

伯爵府

回覆樓主:

咁後生駛唔駛咁候擒?我大女30歲啦,無拍拖幾年,都無樓主咁心急!

男爵府

Add佢Fb,得閒就post自己彈鋼琴(學一首都得掛)、滑雪(深圳唔記得邊度有得學)、跳舞、做運動、旅行之類相呀video呀出來,睇下吸唔吸引到佢留言,我試過最多人留言係我隻貓咬到我血流不止既相、同埋優雅彈琴既video
.
.
不随便評價他人,是一种修養。而不活在別人的評價裡,是一种修行。

.
.

男爵府

2021可愛聖誕B勳章

回覆 Annettelabelle 的帖子

坦白講機會唔大,男仔對你有意係會好主動,呢點你一定感受到。你主動佐咁多次佢都愛理不理咁,應該你唔係佢鐘意果類女仔。仲係廿幾歲不用擔心,還有好多機會。如果你對佢放唔低,keep住普通朋友關係,試吓多啲打扮自己,男人都係睇外表,我老公成日話男同女都係會睇外表先入為主,個樣都接受唔到,好難再深入了解你性格同其他地方。唔知你外表點,不過你性格好可愛,加油,祝福你。

大宅

回覆樓主

由佢落車過幾日都無問人拎你contact已知無啦 重點係宜家無未必下次再見會無 但大前提係你已經比人知你對佢有意思 咁下次機會都未必有⋯

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Annettelabelle 發表於 18-9-25 23:23
有的長...

話說過多兩年三字頭,但宜家已經兩年無拍拖,每日都係不停返工或者同女性朋友去玩,直到上兩個 ...

唔識追男仔,但感受到你那種心如小鹿的感覺
難得自己鍾意,唔好咁易放棄!祝福你成功

用戶要求終止服務

試下...
突然一排唔搵佢

可能佢會諗起你

子爵府

回覆樓主:

無行啦 再主動人家當你玩家 佢肯都係當逢場作慶

大宅

cinda72. 發表於 18-9-26 01:40
仲要收下有冇d純妃呀,高貴妃呀,順嬪呢d係附近,可能要打大佬喎
...

以我所知就無,否則我朋友同佢朋友就唔會推佢出黎...(至少我朋友一定係益友)
不過男人暗地裡拍拖,兄弟都的確可以唔知既...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁你計下每一次係你搵佢先定佢搵你先?如果佢係有心就應該係佢多啲搵你。
曾經有人講過邊個搵對方先就係邊個著緊多啲,如果對方有心就會繼續落去。
男人係唔會浪費時間係冇興趣嘅事情上。可能上次嗰邊傾完偈佢覺得有啲唔夾。隨緣啦
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

油麥麥 發表於 18-9-26 01:46
既然咁鐘意,就主動D出擊!
超碼都有keep contact 先~
加油!!

無小朋友,但朋友話唔知點解離婚...

伯爵府

c.vieri 發表於 18-9-25 23:30
神女有心 襄王無夢

我臉皮比輕簿,如果男方係咁嘅反應,我唔會再ws佢

Agree
男嘅反應都明顯

大宅

circle119 發表於 18-9-26 01:50
直接約下食飯

你話我生日,因我冇男朋友、D女性朋友又佳人有約.

直到咁...
已經做到咁明顯,仲直接約生日飯

伯爵府

1314625 發表於 18-9-26 02:33
只能說機會真的不大,因為如果佢對你有意思,就算是你做出聲那位,佢都會表現積極

當年有人做媒幫我同一個 ...

咪就係咁,

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Wingwingm 發表於 18-9-26 01:51
嘩,咩呀,小妹當時懶勁咁答佢連埋你,三個
我跟著梗起佢底啦,發覺佢都猛架年薪係金多寶 ...

你好堅喎!!!咁樣答

大宅

vet 發表於 18-9-26 02:11
你的外型係點?
你咁主動對方都冇反應,不如比D心機扮靚,男人係睇外表。
...

比左幾個男性朋友睇過相,佢地都答絕對嗒得杯落

寶石宮

1314625 發表於 18-9-26 02:33

當年有人做媒幫我同一個 ...

Great !!!!
後生嘅時候,我都會咁做。起碼自己爭取過、試過,唔得無憾

首頁
45678...10

尾頁

跳至