自由講場

跳至

首頁
56789...10

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

唔駛,睇第二頁,已知無行,可以鳴金收兵,因:「佢無主動問你攞電話號碼。」

公爵府

生日自己慶祝啦!心急吃不熱豆付!唔好再Ws佢!最多扮靚D扮偶遇!

男爵府

回覆樓主:

睇樓主所講。個男應無興趣又唔係玩家個類。樓主都係放棄吧。免得比人覺好搶cheap左。

珍珠宮

cinda72. 發表於 18-9-26 01:24
樓主用唔到呢招架,心思唔夠,用小fans方式比較好

我反而覺得佢去到呢個地步只能置諸死地而後生,但要睇樓主有幾想得到,就係同佢轉做朋友,會講男女果種,但樓主要在過程中討到佢興趣,不過要表現到無視佢係one of the choice甘,男人好衰格,當佢習慣你係身邊,又開始對你有好感,但你雖然單身,竟無視自己!但明明當初又甘主動拎電話甘就有機令撻著佢
當然啦,呢個係長線最後機會,我建議樓主期間都要向外望,唔好太上心!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

c.vieri 發表於 18-9-25 23:30
神女有心 襄王無夢

我臉皮比輕簿,如果男方係咁嘅反應,我唔會再ws佢

x2

伯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

如果佢回應不積極,就似乎暫時對你興趣不大。
暫時你最好都唔好太chur,應該叫你朋友製造多啲成班一齊玩嘅機會,咁樣大家先可以多啲機會同時間去了解對方為人, 始終唔係每個人都可以一見鍾情,有啲人係要日久生情的。
同埋見得一次你都未必可以好了解佢, 你要抱一個普通朋友心態,擺落去可發展list入面,太快太投入不是好事。
既然有共同朋友,就多啲大班人出嚟玩下先,熟落左時機成熟,就可以睇下有咩野大家都有興趣嘅就私約出嚟,自然啲唔好太心急。

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

我就咁睇就覺冇乜機,希望我估錯

伯爵府

Annettelabelle 發表於 18-9-26 00:49
如果唔問,我地真係果晚落左車就斷左...

Wts完佢無反應,起碼都叫試過,心息...

都唔多有機!佢咁既態度其實好明顯!女鍾意男多d 沒有好結果
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

子爵府

回覆樓主:

製造機會做吓朋友先

伯爵府

男追女定女追男都冇問題
問題係,一見,傾落就會有化學反應,有就乜都有得傾
冇就等下個同你會有既人吧
預祝你生日快樂

子爵府

回覆樓主:

太心急啦,山竹登陸嗰日,到而家都只係個幾星期,就一連串咁搵人。而且,好明顯,個男對樓主妳無興趣

子爵府

心心 發表於 18-9-26 01:40
唔斷,你朋友再安排活動,活動後佢住附近嘛,自自然然又會車你

BK果然多高手。

樓主真係唔使太心急,你朋友安排得你同佢坐,我相信你地係匹配嘅。
不過佢婚姻失敗後都要時間療傷,你要有耐性先釣到大魚㗎!
做佢daily chatter先,慢慢比佢習慣你嘅存在,機會唔係0。

有時間各方面都upgrade 下自己,唔好比佢覺得你人生冇咩目的。

加油呀!

男爵府

又唔好咁快放棄....WhatsApp下做下朋友先。而家可能一句起二句只。但有時d嘢好難講,之後可能佢突然想搵唔熟既人傾下,搵着你就有機。
我唔會咁快約出嚟。WhatsApp send下相/Video,講幾句慢慢嚟。
再者佢離過婚,樓主應該睇定d觀察下,從朋友到了解多d。

大宅

要留毛學下野先!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

circle119 發表於 18-9-26 01:50
直接約下食飯

你話我生日,因我冇男朋友、D女性朋友又佳人有約.

一路追回覆,睇到呢個……
……

男爵府

一定唔可以生日約佢食飯

生日搵朋友食飯去玩,影張玩得好開心嘅相比佢,叫佢同你講生日快樂(命令式)唔係問佢可唔可以同自己講生日快樂,係話我今日生日,同我講聲生日快樂。
佢講都唔講,朋友都做唔到
佢有講,覆佢多謝,問佢幾時生日下次同佢講返生日快樂
如果佢問你去左邊玩,hea答或者唔覆,玩完第二日先覆
唔好放棄啊,希望做到朋友先

oni2    發表於 18-9-26 09:45

水晶宮

crystal媽咪 發表於 18-9-26 07:47
Great !!!!
後生嘅時候,我都會咁做。起碼自己爭取過、試過,唔得無憾
...

我當時就是不後生, 接近三十

之前也試過被其他人reject ,所以過來人話比樓主知,有意的人你踏出第一步,佢會有行前一步配合你。無意的只會原地踏步

侯爵府

回覆樓主

恕我直言你冇乜機會

男爵府

Annettelabelle 發表於 18-9-26 01:10
咁要講咩話題佢淨鐘意打籃球,我總唔會話搵日不如打籃球

我家姐同佢男朋友都係打打下籃球之後拍埋拖

籃球我家姐識條鐵咩

珍珠宮

回覆樓主:

無機了,算吧

首頁
56789...10

尾頁

跳至