如果一個男人曾經對你唔好,你會比機會佢嗎?

禁止發言
|
如果唔係打過你,但你令好傷心過,但佢話會改,你地仲會比機會佢嗎?定覺得江山易改 本性難移,無可能改到,唔會行到落去?
ccw1830
|
如果結左婚,會比一次機會大家。但係未結婚的話,絕對唔會...
禁止發言
|
ccw1830 發表於 18-9-25 23:29
如果結左婚,會比一次機會大家。但係未結婚的話,絕對唔會...

但如果你都見到佢進步同努力呢
mok239
|
禁止發言 發表於 18-9-25 23:27
如果唔係打過你,但你令好傷心過,但佢話會改,你地仲會比機會佢嗎?定覺得江山易改 本性難移,無可能改到 ...

好個人做法...

我自己唔會, 我男女間嘅野..好狠心的.
新秦先生
|
我熟讀各類情殺案,好多命案既開始都係因為咁而起.
feclagnes
|
如果唔係打過你,但你令好傷心過,但佢話會改,你地仲會比機會佢嗎?定覺得江山易改 本性難移,無可能改到 ...

結左婚,有小朋友,比一次機會,未結婚,無小朋友,no way我信江山易改,本性難移
wcpcelia    發表於 18-9-26 11:36
大喬
|
我唔會比同一個人傷害我兩次.
c.vieri
|
拍緊拖一定唔會比機會

結左婚就要睇下有無小朋友
天真B
|
結左婚有小朋友就信一次
未結婚就唔好喇,既然已經有條刺,要再重新係好難,無謂再博
mln
|
新秦先生 發表於 18-9-25 23:33

有時我2公婆吵架時, 我都好想殺死c6, 好憎佢。 而佢都會叫我去死啦~但係時間沖淡之後, 又無咗一件事, 我都怕有一日會演變情殺上頭條。
小源
|
小心他只想玩弄你肉體
mln
|

我覺得有jm講得好啱,無小朋友的話就走啦~結婚後會有好多問題出現的。
nsychristy
|
新秦先生 發表於 18-9-25 23:33

非反話
其實你都幾幽默架喎
kcpak
|
睇下咩事先得架.....有人覺得男朋友話自己肥左都可以好傷心架
katieng116
|
nsychristy 發表於 18-9-25 23:51
非反話
其實你都幾幽默架喎

認真講
我近來好鐘意睇佢嘅留言
認真又攪笑
竇漪房
|
唔會,江山易改本性難移,改得一時改唔到一世

俾人打一巴係打你嗰個人衰,俾打兩巴係你自己戇居!
新秦先生
|
非反話
其實你都幾幽默架喎
因為我睇周星馳既喜劇之王已經超過300次. 冇錯,你都一樣可以!
kcpak
|
非反話
其實你都幾幽默架喎
我都覺....睇過佢幾個留言都真係笑左出黎
新秦先生
|
mln 發表於 18-9-25 23:48
有時我2公婆吵架時, 我都好想殺死c6, 好憎佢。 而佢都會叫我去死啦~但係時間沖淡之後, 又無咗一件事, 我 ...
你有冇諗過精神科醫生都有二人同行優惠?
nsychristy
|
katieng116 發表於 18-9-25 23:54
認真講
我近來好鐘意睇佢嘅留言
認真又攪笑

有內容、合邏輯、也幽默