在職全職

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

要單人匹馬同隔離屋對抗。 果d人出名好衰,d 細路出晒名曳 。

禁止訪問

男爵府

日常辛苦野都唔係最慘,最慘係d三姑六婆加99,非常影響心情!仲有長時間單獨照顧小朋友果種無助同寂寞,如果香港既工時唔係咁長,爸爸可以多d時間陪我地就好喇!

wcpcelia    發表於 18-9-29 17:17

伯爵府

Pchau638 發表於 18-9-26 11:37
我自己今年先做FTM,初初真係好唔慣,湊細路仲辛苦過返工!叫佢唔好成日哄到咁埋睇手機平板電視,叫極都唔 ...

食飯又煩,睇電視睇到耐又煩

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

回覆樓主

借個位呻下
我一打二,大的2y9m,細的5m,每日都嘈到我就快聾,一喊就兩個一齊喊,細的要餵奶換片,大的必呷醋,每日洗衫煮飯唔少得,每次食完飯都要掃地,大的想幫手實際係搞搞震……兩個輪住沖涼有如打杖,我未沖涼已經濕哂…… 如果我有一日能夠正常食到兩餐已經要還神,最慘係辛苦到癱又冇啖好食都唔會瘦!

男爵府

章魚妹妹 發表於 18-9-29 09:49
日常辛苦野都唔係最慘,最慘係d三姑六婆加99,非常影響心情!仲有長時間單獨照顧小朋友果種無助同寂寞,如 ...

AGREE!
香港工時真係長,小朋友未起身爸爸就出門口,小朋友瞓哂覺佢先收工返屋企,搞到d ftm個個都好似偽單親咁!

禁止訪問

珍珠宮

一個P3;一個k2 全日制。最麻煩 是 教功課丶應付考試

首頁

尾頁

跳至