在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~part 123

首頁

尾頁

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 18-9-26 16:41
娘娘係未打算賞賜比奴婢呀?
唔怪得你咩都多

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 18-9-26 16:43
唔怪得你咩都多

R 賞賜都係奴婢生存之道哇... 都係多得各宮娘娘比面啫

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 18-9-26 16:31
如果信, 石頭(水晶)都有幫助加強磁場增加能量架...我以前都有研究過

...

我嗰次去普羅旺斯,教授係好愛大自然能量,佢成日都修行嗰日我地逐個同佢影相,佢拍住背同我影,影完一陣我就返房諗住坐喺床抖抖,突然我條太陽石爆開四散心諗都唔知係咪同佢磁場撞咗,我道行咁淺,梗比佢打落啦!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 18-9-26 16:31
如果信, 石頭(水晶)都有幫助加強磁場增加能量架...我以前都有研究過

...

我嗰次去普羅旺斯,教授係好愛大自然能量,佢成日都修行嗰日我地逐個同佢影相,佢拍住背同我影,影完一陣我就返房諗住坐喺床抖抖,突然我條太陽石爆開四散心諗都唔知係咪同佢磁場撞咗,我道行咁淺,梗比佢打落啦!

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-9-26 16:49
我嗰次去普羅旺斯,教授係好愛大自然能量,佢成日都修行嗰日我地逐個同佢影相,佢拍住背同我影,影 ...
教授功力好勁

水晶宮

acbeans 發表於 18-9-26 16:49
我嗰次去普羅旺斯,教授係好愛大自然能量,佢成日都修行嗰日我地逐個同佢影相,佢拍住背同我影,影 ...

應該係太陽石給您劏了一劫 我看還有沒有私人珍藏,贈娘娘一條吧

象牙宮

多利是 發表於 18-9-26 16:49
R 賞賜都係奴婢生存之道哇... 都係多得各宮娘娘比面啫
你R R 埋埋大把錢, 係咪想一腳伸開衰家

水晶宮

acbeans 發表於 18-9-26 16:50

學能量的人說,如果能量強的人, 佢碰一碰您都會覺得那人有1股氣觸動您震到您咁架....不過我無試過

水晶宮

bylobb 發表於 18-9-26 16:56
你R R 埋埋大把錢, 係咪想一腳伸開衰家

太后言重,奴婢豈敢! 我當然要太后護蔭啦 您知奴婢在外家眷要照顧,咁梗係R得就R啦麻

象牙宮

多利是 發表於 18-9-26 16:57
學能量的人說,如果能量強的人, 佢碰一碰您都會覺得那人有1股氣觸動您震到您咁架....不過我無試過:thinking ...
我都相信會有感覺

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 18-9-26 15:54
即係點?調人走定有大粒調嚟?

2 樣都有

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 18-9-26 14:12
每個人都會有錯,所以點解要人夾人囉,唔好諗咁多啦,諗到個原因又唔係解決到個問題嘅,見步行步囉 ...

我諗我呢d 散負能量嘅人唔c 都唔得, 免得被人嫌棄或厭惡。 我唔想影響到妳

水晶宮

acbeans 發表於 18-9-26 16:50

係未上次我帶比您個條太陽石手鍊呀?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 18-9-26 16:40
金庫遠, 嘥錢搭車哇

匯豐金庫喺九龍灣好近我㗎

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-9-26 17:04
我諗我呢d 散負能量嘅人唔c 都唔得, 免得被人嫌棄或厭惡。 我唔想影響到妳
...

講呢d,你又對號入座啦,如果向好果方面諗就唔會咁樣覺得

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 18-9-26 17:08
匯豐金庫喺九龍灣好近我㗎
九龍灣近你咩?

雲母殿

bylobb 發表於 18-9-26 17:16
九龍灣近你咩?

過條隧道就到,隧道又喺我屋企附近

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 18-9-26 17:17

過條隧道就到,隧道又喺我屋企附近
咁都算為左吸富能量, 真係無所不用其極

水晶宮

bylobb 發表於 18-9-26 17:16
九龍灣近你咩?

近我噃

象牙宮

多利是 發表於 18-9-26 17:20
近我噃
所以你咪乜都多囉

首頁

尾頁

跳至